USB-A į USB-C laidas Budi 206T/ 2M 2,4A 2M (juodas)
Prekės kodas: 060275

USB-A į USB-C laidas Budi 206T/ 2M 2,4A 2M (juodas)

Prekės kodas: 060275
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
846
Prekė sandelyje

Garantija 
12-/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

USB-A į USB-C laidas Budi 2.4A 2M (juodas)

2 metrų USB į USB-C laidas Budi 206T/2M sujungia puikią konstrukcijos kokybę su techniniais sprendimais, kurie ypač gerai veikia kasdien.

Optimalus ilgis ir patvarumas

USB-C kabelio Budi 206T/2M ilgis yra 2 metrai, todėl įrenginiai yra lankstūs, net jei USB-C prievadas yra šiek tiek toliau. Pagamintas iš aukščiausios kokybės medžiagų, kabelis yra ne tik ilgas, bet ir ypač patvarus, apsaugantis jį nuo pažeidimų ir prailginantis jo tarnavimo laiką.

Greitas įkrovimas ir duomenų perdavimas

A 2,4 A srovė leidžia greitai įkrauti įrenginį ir greitai perduoti duomenis. Tai reiškia, kad nereikia ilgai laukti, kol išmanusis telefonas ar planšetinis kompiuteris bus visiškai įkrautas, o failų perkėlimas tarp įrenginių vyksta sklandžiai ir sklandžiai.

Universali sąsaja

Budi 206T/2M kabelis turi USB-A–USB-C sąsają, todėl jis yra universalus įrankis, kurį galima naudoti įvairiose situacijose. Nesvarbu, ar jums jo reikia įkrovimui ar duomenų perdavimui, šis kabelis pateisins jūsų lūkesčius.

Tvirtas pynimas

Kabelio pynimas yra tvirtos konstrukcijos, apsaugo jį nuo susipainiojimo ir pažeidimų. Tai reiškia, kad negaišite laiko atpainiodami laidus, o kabelis išliks puikios būklės ilgą laiką.

Elegantiškas dizainas

Juodas USB į USB-C laidas Budi 206T/2M pasižymi elegantiška išvaizda, kuri dera prie įvairių stilių ir aplinkos. Tai ne tik funkcionalus, bet ir estetiškas. USB-C laidas Budi 206T/2M yra ne tik įrankis, bet ir investicija į elektroninių prietaisų naudojimo komfortą ir patogumą. Dėl savo pranašumų ir tvirtos konstrukcijos jis yra puikus kasdieninio gyvenimo palydovas, užtikrinantis patikimumą ir našumą.

 

Brand Budi
Model 206T/2M
Color Black
Length 2m
Current 2.4A
Interface USB-A to USB-C
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas