Universalus laikiklis Sunnylife sporto kameroms (DZ759-D)
Prekės kodas: 063865

Universalus laikiklis Sunnylife sporto kameroms (DZ759-D)

Prekės kodas: 063865
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
1148
Prekė sandelyje

Garantija 
12-/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Sunnylife universalus veiksmo kamerų laikiklis (DZ759-D)

Atraskite universalų Sunnylife DZ759-D laikiklį, skirtą pagerinti veiksmo kamerų naudotojų galimybes. Šis kompaktiškas, bet patvarus priedas siūlo naujas perspektyvas aktyvaus gyvenimo būdo ir filmavimo entuziastams.

Medžiagos ir konstrukcija

Pagamintas iš lankstaus TPU ir patvaraus plastiko derinio, DZ759-D laikiklis sveria tik 50 g ir yra 65 × 72 × 30 mm. Dėl lankstaus dizaino gaminį galima naudoti tiek ant plokščių, tiek ant lenktų paviršių, todėl galima kurti kūrybingus filmus iš įvairių perspektyvų.

Suderinamumas ir apkrova

Sukurtas atsižvelgiant į universalumą, laikiklis yra suderinamas su įvairiomis veiksmo kameromis, įskaitant Insta360 X4, ir gali palaikyti įrenginius, sveriančius iki 300 g, įskaitant mobiliuosius telefonus. Be to, laikiklis turi tvirtą lipnų pagrindą, kuris užtikrina stabilumą net sudėtingomis sąlygomis, tokiomis kaip drėgmė ar svyruojanti temperatūra. Su Sunnylife niekas jūsų nesulaikys!

Vartotojo patogumas

Tvirtinimo montavimas yra greitas ir intuityvus, todėl jį lengva montuoti atliekant tris paprastus veiksmus. Po naudojimo laikiklį galima lengvai nuimti nuo paviršiaus nepaliekant klijų likučių ir nepažeidžiant.

Universalumas

DZ759-D laikiklis puikiai tinka naudoti įvairiuose scenarijuose, nuo žiemos sporto iki važiavimo motociklu ir net automobiliuose. Dėl lankstumo ir ilgaamžiškumo jis yra nepakeičiamas įrankis bet kuriam veiklos entuziastui, norinčiam dokumentuoti savo nuotykius.

 

Gamintojas Sunnylife
Medžiaga TPU + plastikas
Svoris 50 g300 g
Matmenys 65 × 72 × 30 mm
Suderinamumas
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas