Ultragarsinis valymas 01-ACPJ32-02A (baltas)
Prekės kodas: 058610

Ultragarsinis valymas 01-ACPJ32-02A (baltas)

Prekės kodas: 058610
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
2472
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

ANLAN 01-ACPJ32-02A Ultragarsinis valymas (baltas)

ANLAN 01-ACPJ32-02A yra ne tik modernus ultragarsinio šveitimo prietaisas, bet ir visapusiškas sprendimas visiems, norintiems sveikos, skaisčios ir stangrios veido odos. Sujungiant pažangias technologijas su naudojimo paprastumu, šis produktas padeda efektyviai išvalyti poras, sumažinti inkštirus ir spuogus bei matomai stangrinti odą. Šis prietaisas, kurio vibracijos dažnis yra 24 000 KHz, idealiai tinka žmonėms, turintiems riebios odos, didelių porų ar spuogų.

Ultragarsinis porų valymas

Ultragarsinis ANLAN režimas naudoja aukšto dažnio vibracijas, kad švelniai, bet efektyviai pašalintų makiažo likučius, nešvarumus ir kitus nešvarumus. Ši technika giliai išvalo poras, todėl oda lieka gaivi ir nesukelia dirginimo rizikos, kuri gali atsirasti naudojant tradicinius valymo metodus.

EMS – Elektroraumenų stimuliavimas

ANLAN EMS (elektroraumenų stimuliacijos) funkcija skirta odai stangrinti. Švelniai stimuliuodamas veido raumenis, šis režimas padeda pagerinti veido kontūrus, sumažinti smulkias linijas ir raukšles bei suteikia bendrą liftingo efektą, kuris matomas vos po kelių panaudojimų.

Teigiamas jonų režimas

Teigiamų jonų režimas yra revoliucinis būdas pašalinti inkštirus, negyvas odos ląsteles ir riebalų perteklių. Ši technologija naudoja jonus, kad giliai išvalytų odą, o tai ypač naudinga žmonėms, turintiems spuogų ir riebios odos.

Neigiamų jonų režimas

Neigiamų jonų režimas ANLAN yra skirtas pagerinti odos gebėjimą įsisavinti maistines medžiagas. Jis veikia kaip stangrina ir maitina, padeda odai išlaikyti sveiką, spindinčią išvaizdą, kartu didinant tepamų kremų ir serumų veiksmingumą.

Drėgmės purškimas

Pabaiga, bet ne mažiau svarbi yra drėgmės purškimo funkcija, kuri procedūros metu švelniai drėkina odą. Tai ne tik padidina naudotojo komfortą, bet ir padeda išlaikyti sudrėkintą bei pamaitintą odą.

 

Specifications

Prekės ženklas ANLAN
Spalva Balta
Vibracijos dažnis 24_10_10101
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas