Ultragarsinis drėkintuvas Deerma F500
Prekės kodas: 024015495568

Ultragarsinis drėkintuvas Deerma F500

Prekės kodas: 024015495568
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
2914
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Deerma F500 – drėkinimo galia

Tinkamas oro drėgmės lygis yra nepaprastai svarbus jūsų gerovei. Kaip užtikrinti optimalias sąlygas? Tai lengva! Naudokite oro drėkintuvą Deerma F500 – šis praktiškas ir paprastas naudoti prietaisas padės jums pasirūpinti savo ir jūsų artimųjų sveikata.

2Szymon/Deerma/f500/1

Paprasta naudoti – efektyvus veikimas

Kaip naudoti Deerma F500? Tai labai paprasta – tiesiog įpilkite vandens į baką ir pasukite rankenėlę reikiama kryptimi. Greitai išvalius, vanduo palaipsniui bus purškiamas švelnios, gaivinančios dulksnos pavidalu. Švyturį primenanti drėkintuvo konstrukcija leidžia efektyviai paskirstyti vandens rūką 360° spinduliu ir našumą iki 300 ml/h. Tai leidžia mėgautis optimaliu oro drėgmės lygiu, kad ir kur būtų Deerma F500.

PiotrP/Deerma/f500/11

Lengva vandens lygio kontrolė

Jūs neturite jaudintis, kad reikės dažnai papildyti vandenį. Bako talpa yra iki 5 l, o tai reiškia keletą darbo valandų. Taigi vandens reikia papildyti tik kartą per dieną! Permatomas indikatorius ir šviesi spalva ant rankenėlės padės valdyti jo lygį. Mėlyna reiškia, kad įrenginys veikia drėkinimo režimu. Raudona duoda signalą, kad baigiasi vanduo ir reikia jį papildyti.

PiotrP/Deerma/f500/12

Tylus kaip sapnas

Drėkintuvas Deerma F500 nustebins savo tyliu darbu. Jo triukšmo lygis svyruoja nuo 20 iki 40 dB – net vyro šnabždesys yra garsesnis! Tai leidžia įrenginiu naudotis tiek dieną, kai norisi ramiai dirbti, mokytis ar ilsėtis, tiek naktį, kai nerūpi niekas netrikdomo miego. Deerma F500 bus ramus jūsų kasdienės veiklos palydovas ir visą parą pasirūpins optimaliu drėgmės lygiu jūsų aplinkoje.

PiotrP/Deerma/f500/9

Drėkintuvas ir aromatizatorius viename - su Deerma F500 galima!

Deerma F500 taip pat gali būti naudojama kaip aromaterapinė priemonė. Supilkite mėgstamą eterinį aliejų į tinkamą indą, esantį prietaiso viduje, ir mėgaukitės nuostabiu kvapu, kuris leis atsipalaiduoti.

PiotrP/Deerma/f500/8

Universalus dizainas

Deerma F500 drėkintuvas džiugina akį ir yra itin patogus. Vandens baką lengva perkelti su patogia rankena, o lygų tvirto ABS plastiko korpuso paviršių labai lengva valyti. Dėl minimalistinio dizaino ir švelnių spalvų Deerma F500 puikiai dera prie bet kokio interjero. Šis funkcionalus ir elegantiškas prietaisas gali tapti stilingu jūsų namų priedu!

2Szymon/Deerma/f500/7
Prekės ženklas Deerma
Produkto kodas F500
Įrenginio galia 25W
Vandens bako talpa 5L
Maitinimo šaltinis Tinklas
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas