Turkiškas kavos aparatas HiBREW CM1179_EU
Prekės kodas: 033689136842

Turkiškas kavos aparatas HiBREW CM1179_EU

Prekės kodas: 033689136842
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
5624
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

Turkish kavos aparatas HiBREW

Ar jums patinka būdingas, stiprus turkiškos kavos skonis? Mažas HiBREW kavos virimo aparatas bus nepakeičiamas jūsų virtuvėje! Su jo pagalba nesunkiai paruošite karštą, aromatingą gėrimą. Nerūdijančio plieno kaitinimo elementas leidžia greitai įkaisti, o specialus LED indikatorius rodo mašinos būseną. Kavos virimo aparatas taip pat turi lengvą, nuimamą kavos ąsotį.

4.jpg

Aromatinė turkiška kava

Tradicinė turkiška kava visame pasaulyje žinoma jau šimtus metų. Jis išsiskiria išskirtiniu, sodriu skoniu ir puikiu aromatu. Prekės ženklo HiBREW kavos virimo aparatas leidžia lengvai paruošti turkiško stiliaus kavą namuose! Mašina labai greitai įkaista ir dėl savo savybių iš pupelių išryškina tai, kas geriausia. Jums nereikės ilgai laukti savo puoduko stimuliuojančio, aromatingo gėrimo!

8.jpg

Paprasta naudoti

Kavos aparatą valdyti itin paprasta. Tiesiog supilkite kavą į ąsotį ir įpilkite vandens, neviršydami MAX linijos. Tada įdėkite ąsotį į mašiną, prijunkite jį ir paspauskite mygtuką, kad paleistumėte. Kai kava bus paruošta, aparatas automatiškai sustos ir LED indikatorius išsijungs. Be to, specialus zondas stebi vandens lygį.

2.jpg

Nuimamas puodas

Gerti turkišką kavą ką tik tapo maloniau. Aparatas tiekiamas su nuimamu 250 ml ąsočiu. Pavyzdžiui, galite padėti jį ant stalo ir bet kuriuo metu pasiekti, kad papildytumėte karštą gėrimą. Patogi rankena leidžia patogiai naudotis. Puodelis taip pat yra labai lengvas ir tuo pačiu patvarus. Jis jums tarnaus ilgai!

9.jpg
Prekės ženklas HiBREW
Modelis CM1179_EU
Ąsočio talpa 250 ml
Matmenys 280x145mm
Spalva Juoda
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas