Trikojis stovas PULUZ, skirtas Insta360 X3 / X4
Prekės kodas: 9-066302
Trikojis stovas PULUZ, skirtas Insta360 X3 / X4

Trikojis stovas PULUZ, skirtas Insta360 X3 / X4

Prekės kodas: 9-066302
Trikojis stovas PULUZ, skirtas Insta360 X3 / X4
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
4117
55,64 €
Prekė sandelyje

Garantija 
12 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

PULUZ trikojis, skirtas Insta360 X3 / X4

Visiškai valdykite savo kadrus naudodami PULUZ trikojį. Šis naudingas ir patvarus priedas skirtas vartotojams, kurie vertina stabilumą, funkcionalumą ir patogumą naudoti. Jis taip pat puikiai tiks filmuojant Bullet Time kadrus – tiesiog derinkite jį su asmenukės lazdele ir fotoaparatu, kuris siūlo tokį režimą (nepridedamas).

Tvirtas dizainas

PULUZ trikojis buvo sukurtas iš lėktuvams skirto aliuminio lydinio, todėl jis ne tik patvarus, bet ir lengvas. Be to, iš aukštos kokybės PC ir silikoninių elementų pagaminta rankena padidina komfortą ir garantuoja tvirtą sukibimą. Taip pat trikojis turi įspūdingą iki 3 kg apkrovą, leidžiančią saugiai naudoti įvairių modelių sportines ir panoramines kameras. Jis taip pat išsiskiria įmontuotu magnetu ir silikoninėmis pagalvėlėmis, kurios suteikia daugiau stabilumo.

Kompaktiškas ir nešiojamas

Sulenkto trikojo matmenys yra tik 3 x 17,5 cm, todėl jis itin kompaktiškas ir lengvai nešiojamas. Išskleistas jis pasiekia 13 cm aukštį, kuris idealiai tinka įrašymui ant stalo ar kitų stabilių paviršių. Dėl mažo dydžio aksesuaras nesunkiai tilps į Jūsų krepšį ar kuprinę – jį sėkmingai naudosite keliaudami.

Universalumas ir stabilumas

PULUZ trikojis turi 360 laipsnių besisukančią rankeną su 1/4 colio sriegiu viršuje, kuri leidžia tvirtinti įvairius įrenginius ir priedus, įskaitant fotoaparatus, asmenukių lazdeles ir telefonų laikiklius. . Taip pat puikiai tinka sukurti „Bullet Time“ efektą. Kaip tai veikia. Tiesiog naudokite asmenukės lazdelę, fotoaparate įjunkite Bullet Time režimą ir sukurkite unikalų kadrą!

Platus suderinamumas

Trikojis suderinamas su įvairiomis sporto ir panoraminėmis kameromis iš žinomų gamintojų, tokių kaip GoPro, DJI ir Insta360. Dėl to jis yra nepakeičiamas aksesuaras bet kuriam filmavimo entuziastui. Dabar galite lengvai sukurti fantastišką vaizdo medžiagą!

GamintojasPULUZ
ModelisPU886B
MedžiagaAliuminio lydinys + kompiuteris + silikonas
Krovamoji galia3 kg
Matmenys sulankstant3 x 17,5 cm
Aukštis išskleidus13 cm
SuderinamumasDJI Osmo Action 3, DJI Action 2, DJI Osmo Action, GoPro Hero 12 Black / 11 Black Mini / 11 Black / 10 Black / 9 Black / 8 Black / 7 Sidabrinė / 7 Juoda / 7 Balta / 6 Juoda / 5 Juoda / 5 Sesija / Sesija / 4 Sesija / 4 / 3+ / 3 / 2, GoPro HERO / MAX / NEW HERO, Insta360 X4 / Ace Pro / Ace / X3 / ONE RS 1 colio 360 leidimas / ONE RS 1 colio leidimas / ONE RS 4K leidimas / ONE RS 360 leidimas, ONE X2
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas