Tracer 46351 Multicharger Su 3 USB 12-24V
Prekės kodas: 5-TRAADA46351
Tracer 46351 Multicharger Su 3 USB 12-24V

Tracer 46351 Multicharger Su 3 USB 12-24V

Prekės kodas: 5-TRAADA46351
Tracer 46351 Multicharger Su 3 USB 12-24V
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
1435
Prekė sandelyje

Garantija 
12 mėn.

Pristatymas 
per 4 - 8*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma
Automobilinis įkroviklis TRACER 12-24V MULTICHARGE 3xUSB 7.2A + PD 18W buvo sukurtas tiek vairuotojui, tiek keleiviams. Iš viso jame yra 3 USB prievadai mobiliesiems įrenginiams arba navigacijai įkrauti, taip pat USB-C prievadas su PD 18W funkcija, kuri leidžia įkrauti pasirinktus Macbook ir netbook kompiuterius, kurie palaiko naujausias technologijas. Tai mažas ir stilingai atrodantis prietaisas, naudingas kiekvienoje kelionėje. Iš viso jis palaiko iki 7,2A.
 
Įrenginys TRACER MULTICHARGE susideda iš trijų modulių.
●Pirmasis yra skydelis vairuotojui – įkroviklis lengvai montuojamas į 12-24V cigarečių degiklio lizdą. Ši dalis turi įmontuotą standartinį USB prievadą. Tai garantuoja, kad vairuotojas liks arti 2,4 A maitinimo šaltinio. Šią energiją jie gali panaudoti išmaniajam telefonui, planšetiniam kompiuteriui, navigacijai, vaizdo grotuvui ar muzikos grotuvui įkrauti. Jis suderinamas su visais priedais, kurių dažniausiai reikia vairuojant.
●Antra dalis – 1,5 m laidas, jungiantis abi MULTICHARGE įkroviklio plokštes. Ilgis yra optimalus - nesujungia jūsų. Kabelis nesipainioja, nesivelia ir lengvai pasiekia galines transporto priemonės sėdynes. Jis yra lankstus ir garantuoja stabilų darbą ilgus metus ir šimtus tūkstančių kilometrų.
●Trečia dalis – skydelis, skirtas keleiviams, sėdintiems galinėje sėdynėje. Naudotojų patogumui jis palaikomas specialia slankiojančia sagtimi, kurią galima pritvirtinti, kad atremtų sėdynę ar laikraščio laikiklį dangtelyje. Keleiviui skirtas įkroviklis turi du USB prievadus, kurie palaiko iki 3A ir yra naudojami išmaniesiems telefonams, planšetiniams kompiuteriams, sporto kameroms, muzikos grotuvams ir bet kurioms kitoms su šiuo įkrovimo būdu suderinamoms programėlėms įkrauti.
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas