Tracer 46350 Mobility Wireless Charger 10W
Prekės kodas: 5-TRAADA46350
Tracer 46350 Mobility Wireless Charger 10W

Tracer 46350 Mobility Wireless Charger 10W

Prekės kodas: 5-TRAADA46350
Tracer 46350 Mobility Wireless Charger 10W
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
2054
Prekė sandelyje

Garantija 
12 mėn.

Pristatymas 
per 4 - 8*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma
APRAŠYMAS
Jei turite mobilųjį telefoną su belaidžiu įkrovimu, o tuo pačiu esate aktyvus žmogus ir vertinate neribotus sprendimus, mūsų įrenginys tikrai patrauks jūsų dėmesį. 10 W įkroviklis suderinamas su visais įrenginiais, turinčiais belaidžio įkrovimo funkciją, taip pat su 5 W įkrovimu. Aišku viena – belaidis įkrovimas yra ateitis, o mes taip pat apsaugosime jūsų telefoną stipriais siurbtukais! Susipažinkite su TRACER WIRELESS MOBILITY!
 
 
Jo pranašumas – paprastas naudojimasis telefonu net įkraunant. TRACER WIRELESS MOBILITY yra su 8 siurbtukais, taip pat galvute, kuri leidžia lengvai rašyti žinutes, žaisti mėgstamas kovas ar fotografuoti, net kai įkrauname savo išmaniojo telefono energijos lygį. Svarbiausia - pateiktas gaminys yra visiškai saugus naudoti, nes jį pritvirtinus prie siurbtukų, galimybė numesti telefoną taip pat...krenta. Temperatūra visada kontroliuojama, nes įkroviklis neįkaista dėl specialiai parinktų medžiagų.
 
TRACER WIRELESS MOBILITY reiškia maksimalų komfortą ir paprastą naudojimą. Prietaisas lengvas, nešiojamas, patogus pasiimti į kelionę. Galima naudoti per telefono dėklą, o tai neturės įtakos įkrovimo kokybei. Didžiulis privalumas – prailgintas įrenginio stovas. Jis gali būti naudojamas kaip telefono stovas žiūrint filmą, skaitant straipsnį ar kalbant komunikatoriumi. Kitas naudojimo būdas yra padėti jį tarp rankos pirštų, todėl lengviau naudotis išmaniuoju telefonu kraunant. Nenustebkite jokiu būdu!
 
TECHNINIAI DUOMENYS
Spalva: juoda
Srovė: 2,1A
USB prievadas : micro USB 2.0
Įkroviklio tipas: Maitinimas
Belaidis įkrovimas: Taip
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas