Torras telefono dėklas Ostand Matte, skirtas iPhone 15 (tamsiai mėlynas)
Prekės kodas: 057178

Torras telefono dėklas Ostand Matte, skirtas iPhone 15 (tamsiai mėlynas)

Prekės kodas: 057178
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
3582
Prekė sandelyje

Garantija 
12-/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Torras UPRO Ostand matinis dėklas, skirtas iPhone 15 (tamsiai mėlynas)

Apsaugokite savo išmanųjį telefoną naudodami daugiafunkcį Torras UPRO Ostand Matte magnetinį dėklą, kuris už išskirtinį dizainą buvo įvertintas tarptautiniais apdovanojimais. Jis taip pat išsiskiria stipriais magnetais, leidžiančiais nemokamai įkrauti bet kur. Praktiškas žiedas padidina naudojimo patogumą ir leidžia gaminį naudoti kaip stovą. Rafinuotas dizainas garantuoja patikimą įrenginio apsaugą. Kitas privalumas – suderinamumas su visais magnetiniais priedais.

Torras/UPRO-OSTAND-NAVY-BLU/5

Patikimi magnetai

Torras UPRO Ostand Matte dėklas naudoja Halbach magnetus ir 38 neodimio magnetus, kad būtų galima saugiai pritvirtinti telefoną prie įvairių magnetinių priedų ir patogiai įkrauti. Tai leidžia laisvai naudotis navigacija keliaujant automobiliu, nesijaudinant, kad įrenginys išsikraus netinkamu laiku.

Torras/UPRO-OSTAND-NAVY-BLU/3

Jūsų įrenginio saugumui

Torras gaminys gavo SGS sertifikatą ir užtikrina veiksmingą jūsų išmaniojo telefono apsaugą. Jį supa 360° oro pagalvė ir papildomos X-shock 4.0 oro pagalvės. Saugumą taip pat padidina daugiasluoksnė konstrukcija. Dėklas su papildomu 2,5 mm pakilimu prie fotoaparato ir 1,5 mm prie ekrano efektyviai apsaugo telefoną nuo kritimo, smūgių ir kitų nenumatytų įvykių.

Torras/UPRO-OSTAND-NAVY-BLU/7

Dizainas, kuris išsiskiria

Patirkite, kad funkcionalumas gali būti derinamas su estetika. „Torras UPRO Ostand Matte“ dėklas sujungia eleganciją ir minimalizmą, yra lengvas ir patvarus, nes naudojamas orlaiviams pritaikytas aliuminis. Plonas ir švelnus dizainas suteikia patogią prieigą prie visų telefono funkcijų. Be to, žiedo formos laikiklis veikia kaip stovas, leidžiantis išmanųjį telefoną pastatyti vertikaliai arba horizontaliai ir reguliuoti pakreipimo kampą nuo 40 iki 120°.

Torras/UPRO-OSTAND-NAVY-BLU/6
Gamintojas Torras
Modelis UPRO Ostand Matte
Suderinamumas iPhone 15
Spalva navy vlue
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas