Torras Ostand Spin Case, skirtas iPhone 16 (skaidrus)
Prekės kodas: 9-069977
Torras Ostand Spin Case, skirtas iPhone 16 (skaidrus)

Torras Ostand Spin Case, skirtas iPhone 16 (skaidrus)

Prekės kodas: 9-069977
Torras Ostand Spin Case, skirtas iPhone 16 (skaidrus)
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
5068
Prekė sandelyje

Garantija 
12 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

Torras Ostand Spin Case, skirtas iPhone 16 (skaidrus)

Atraskite naują apsaugos dimensiją su TORRAS Ostand Spin dėklu, skirtu iPhone 16! Šis unikalus dėklas sujungia modernų dizainą ir funkcionalumą, kad pasiūlytų neprilygstamą jūsų telefono apsaugą. Dėl integruoto rankenos žiedo esate tikri, kad jūsų iPhone yra saugus bet kokioje situacijoje – tiek naudojant kasdien, tiek atliekant dinamišką veiklą. Jo apgalvotas dizainas apsaugo nuo įbrėžimų ir kritimų, užtikrindamas visišką saugumą.

Laikantis žiedas – saugumas ir patogumas viename

TORRAS Ostand Spin dėklas aprūpintas praktišku laikymo žiedu, kuris suteikia papildomo saugumo naudojantis telefonu. Tai leidžia saugiai laikyti savo iPhone rankoje, sumažinant riziką netyčia jį numesti. Žiedas taip pat veikia kaip stovas, suteikiantis daugiau patogumo žiūrint vaizdo įrašus ar skambinant vaizdo skambučiais. Su galimybe reguliuoti žiūrėjimo kampą horizontaliai nuo 15° iki 85° ir vertikaliai nuo 0° iki 85°, įgausite visišką laisvę nustatydami telefono padėtį.

Apgalvotas dizainas

TORRAS Ostand Spin dėklas sukurtas taip, kad puikiai tilptų ant telefono dėklo, nepridedant nereikalingo tūrio. Dėl to telefonas išlaiko savo ploną profilį! Dėklas yra lengvas ir plonas, todėl puikiai telpa rankoje, užtikrinant saugų sukibimą ir visišką įrenginio valdymą. „TORRAS Ostand Spin“ taip pat netrukdo įkrovimo procesui, todėl užtikrina greitą ir nepertraukiamą įkrovimą nenuimant dėklo.

Fotoaparato ir ekrano apsauga

Naudodami „Ostand Spin“ jums nereikės jaudintis dėl „iPhone“ saugumo. Paaukštinti kraštai aplink fotoaparatą ir ekraną suteikia papildomą apsaugą nuo įbrėžimų ir plokščių paviršių pažeidimų. Nesvarbu, ar telefoną padedate ant lygaus paviršiaus, ar nešiojate jį maišelyje, galite būti tikri, kad jis visada saugus.

GamintojasTorras
ModelisOstand Spin
SpalvaPermatomas
SuderinamumasiPhone 16
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas