„Torras“ įdiekite „Master Privacy Glass“, skirtą „iPhone 16“.
Prekės kodas: 9-070022
„Torras“ įdiekite „Master Privacy Glass“, skirtą „iPhone 16“.

„Torras“ įdiekite „Master Privacy Glass“, skirtą „iPhone 16“.

Prekės kodas: 9-070022
„Torras“ įdiekite „Master Privacy Glass“, skirtą „iPhone 16“.
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
2519
34,51 €
Prekė sandelyje

Garantija 
12 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Install Master Privacy Glass for iPhone 16

Torras Install Master Privacy grūdintas stiklas atitiks iPhone 16 naudotojų reikalavimus. Išskirtinis patvarumas, novatoriška privatumo technologija ir aukščiausios kokybės medžiagos išskiria šį priedą rinkoje. Apsaugokite savo įrenginį nuo pažeidimų ir visiškai kontroliuokite savo privatumą bet kokiomis sąlygomis!

Apsauga nuo kritimo

Su 9H+ kietumo grūdintu stiklu Install Master Privacy užtikrina iki 230 % didesnį patvarumą nei tradicinis apsauginis stiklas. 3x jonų mainų technologija sustiprintas sluoksnis padidina atsparumą smūgiams 128%. Dėl to priedas yra atsparus kritimams iš maždaug 2,4 metro aukščio – daugiau nei 8000 kritimo testų įrodė jo patikimumą.

Privatumo sumetimais

Install Master Privacy naudoja SEGI Privacy Tech – dėl optimalaus apsaugos kampo (25°), ekranas matomas tik tiesiai prieš vartotoją, o tai neleidžia neleistinas žvilgtelėjimas. Naudojamas sprendimas puikiai veikia žmonių susibūrimo vietose, pavyzdžiui, viešajame transporte, užtikrina privatumą ir duomenų saugumą.

Aukščiausios kokybės šviesos pralaidumas

Naudojant didelio tankio molekules, šviesos pralaidumas siekia 96%, o tai garantuoja puikią vaizdo kokybę. Gaminys sumažina iškraipymus ir suteikia ryškų, ryškų vaizdą išlaikant visas jutiklinio ekrano funkcijas. Tai taip pat neturi įtakos rodomo vaizdo kokybei, kaip patvirtino skaidrumo testai, kurių metu „Install Master Privacy“ buvo 34 % geresnis nei standartiniai apsauginiai akiniai.

Atsparumas pažeidimams

Dėl daugiasluoksnės nanostruktūros „Install Master Privacy“ stiklas užtikrina 10 000 ciklų apsaugą nuo įbrėžimų, todėl tai yra vienas atspariausių gaminių rinkoje. 9H sustiprinti kraštai apsaugo ekraną nuo mechaninių pažeidimų, o tai ypač svarbu kasdieniniam naudojimui.

Estetika ir funkcionalumas

Įdiegti „Master Privacy Glass“ yra sukurta siekiant užtikrinti aukščiausią naudojimo kokybę. Oleofobinė danga efektyviai apsaugo ekraną nuo pirštų atspaudų ir dėmių, užtikrindama švarią ir estetišką įrenginio išvaizdą visada. Be to, priedo paviršius yra itin lygus, todėl patogu naudotis ir sklandžiai naudotis prietaiso lietimo funkcijomis.

Dėl akių sveikatos

Torras gaminys yra sertifikuotas TÜV Rheinland, kuris patvirtina jo gebėjimą efektyviai filtruoti mėlyną šviesą. Dėl to buvimas priešais ekraną mažiau vargina akis – naudojama technologija apsaugo vartotojus nuo neigiamo mėlynos šviesos poveikio, kartu užtikrina visišką naudojimo komfortą.

GamintojasTorras
ModelisInstall Master Privacy
SuderinamumasiPhone 16
Kietumas9H+
Privatumo apsaugaSEGI Privacy Tech, 25° apsauga kampas
SertifikuotasTÜV Rheinland
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas