Toocki automobilinis įkroviklis A+C, 75W (juodas)
Prekės kodas: 054378

Toocki automobilinis įkroviklis A+C, 75W (juodas)

Prekės kodas: 054378
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
1476
Prekė sandelyje

Garantija 
12-/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Toocki USB + USB-C automobilinis įkroviklis, 75W (juodas)

Būkite ramūs, kad jūsų įrenginiai neišsikraus keliaujant. Toocki automobilinis įkroviklis turi 2 prievadus – USB-A ir USB-C. Jo galia siekia iki 75 vatų, o lengvai įskaitomas LED ekranas pateikia svarbią informaciją, pavyzdžiui, įtampą. Daugybė saugos funkcijų ir ugniai atsparus korpusas padidina naudojimo saugumą. Gaminys yra originalaus dizaino, kompaktiško dydžio ir suderinamas su 12-24V.

Toocki/TCCAC-HY01/1

Greitai įkraukite 2 įrenginius

Automobilinis įkroviklis Toocki turi 45 W USB-C prievadą ir 30 W USB-A prievadą, todėl vienu metu prie jo galite prijungti 2 įrenginius. Tai puikiai tinka tiems, kurie vertina ne tik efektyvumą, bet ir patikimumą kelyje.

Toocki/TCCAC-HY01/5

LED ekranas

LED ekranas leidžia stebėti įtampą ir galią realiu laiku. Tai leidžia realiu laiku stebėti pagrindinius įkrovimo parametrus, o tai reiškia dar didesnį saugumo jausmą vairuojant.

Toocki/TCCAC-HY01/4

Saugumo sumetimais

Išmanusis lustas pašalina pavojaus riziką ir efektyviai apsaugo jūsų įrenginio akumuliatorių, prailgindamas jo tarnavimo laiką. Apsaugos mechanizmai apima apsaugą nuo per didelės srovės, viršįtampių, per didelio įkrovimo, per didelės temperatūros, per didelės galios ir per mažos įtampos. Taigi galite būti tikri, kad jūsų įranga yra visiškai saugi kraunant.

Toocki/TCCAC-HY01/6

Rafinuotas dizainas

Pagamintas iš aliuminio lydinio, korpusas efektyviai išsklaido šilumą, užtikrina saugų įkrovimą ir sumažina perkaitimo riziką. Jo kompaktiškas dydis leidžia sutaupyti vietos automobilyje, todėl jį lengva laikyti ir nešiotis. Prietaisas puikiai veiks transporto priemonėse su 12-24V įtampa, pavyzdžiui, džipuose, lengvuosiuose automobiliuose ar visureigiuose.

Toocki/TCCAC-HY01/3

Platus suderinamumas

Automobilinis įkroviklis Toocki yra plačiai suderinamas su Apple, Huawei, Xiaomi, Dell ir Lenovo prekių ženklų nešiojamaisiais kompiuteriais. Jo pagalba taip pat galite atnaujinti Apple planšetinių kompiuterių, konsolės Switch ir jos prijungimo stotelės bei Apple, Huawei, Samsung ir Xiaomi telefonų energiją. Galimybių tikrai daug!

Toocki/TCCAC-HY01/7
Gamintojas Toocki
Modelis TCCAC-HY01
Įvestis 12-24V DC
USB-C išvestis 5V/3A; 4,5V/5A; 5V/4,5A; 9V/3A; 12V/3A 15V/3A; 20 V / 2,25 A (maks. 45 W)
USB-A išvestis 5V/3A; 9V/3A; 12 V / 2,5 A (maks. 30 W).
USB-A + USB-C išvestis 30W + 35W
Medžiaga Aliuminio lydinys
Spalva juoda
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas