Thunderobot KG3089C laidinė mechaninė klaviatūra, mėlynas jungiklis (juodas)
Prekės kodas: 054660

Thunderobot KG3089C laidinė mechaninė klaviatūra, mėlynas jungiklis (juodas)

Prekės kodas: 054660
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
3014
Prekė sandelyje

Garantija 
12-/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Thunderobot KG3089C mechaninė klaviatūra, mėlynas jungiklis (juodas)

Atraskite naują žaidimo dimensiją su Thunderobot KG3089C mechanine klaviatūra! Jame yra 89 tikslūs klavišai su skaitine klaviatūra, todėl jis siūlo ne tik komfortą, bet ir estetiką su 20 apšvietimo efektų ir trimis pasirinktiniais foninio apšvietimo režimais. Užtikrinkite žaidimą ar dirbkite naudodami sistemos klavišų užraktą, o įgaubti klavišai užtikrina, kad pirštai visada liktų vietoje. Klaviatūra su mėlynais jungikliais pasižymi ryškiu, girdimu spragtelėjimu ir pastebimu aktyvinimo momentu, todėl ji puikiai tinka mašinėjams ir spausdinimo entuziastams. Mėlyni jungikliai suteikia malonią patirtį tiek rašant, tiek žaidžiant, o kiekvieną kartą paspaudus gaunamas aiškus grįžtamasis ryšys. Be viso to, 50 milijonų paspaudimų tarnavimo laikas užtikrina, kad Thunderobot KG3089C bus jūsų ištikimas palydovas ilgus metus.

Išsamus raktų dizainas

Thunderobot KG3089C mechaninė klaviatūra, sukurta atsižvelgiant į reiklesnius vartotojus, turi 89 tiksliai sukurtus klavišus ir skaičių klaviatūrą. Dėl to net sudėtingiausios užduotys tampa paprastos ir patogios. Elegantiškas juodas dizainas taip pat patinka žaidėjams ir profesionalams, bet kuriai darbo vietai suteikiantis elegancijos.

Foninis apšvietimas pagal jūsų skonį

KG3089C yra ne tik funkcionalus, bet ir vizualiai patrauklus. Jame yra trys pasirinktiniai foninio apšvietimo režimai ir net 20 įdomių apšvietimo efektų. Naudodami klavišų kombinaciją FN+F9 galite akimirksniu pakeisti apšvietimo efektą, o FN+ESC – perjungti į pasirinktinius režimus, suteikiant dar daugiau tinkinimo parinkčių.

Saugumas žaidimo metu

Ar kada nors netyčia paspaudėte sistemos klavišą žaidimo ar svarbaus darbo metu? KG3089C turi sprendimą. FN+WIN derinys akimirksniu užrakina sistemos klavišą, užtikrindamas, kad žaidimas ar darbas vyktų sklandžiai, sutaupysite laiko ir nusivylimo.

Ergonomika kiekvienoje detalėje

KG3089C klaviatūros klavišai buvo sukurti atsižvelgiant į ilgas naudojimo sesijas. Jų įgaubta konstrukcija užtikrina, kad naudotojo pirštai neslystų, o tai garantuoja tikslumą ir patogumą rašant ar žaidžiant.

Beprecedentė gyvenimo trukmė

Įdomu, kiek ilgai gali tarnauti toks produktas? „Thunderobot KG3089C“ buvo sukurtas siekiant patvarumo. Apskaičiuota, kad jos jungiklių tarnavimo laikas yra 50 milijonų paspaudimų, tai reiškia, kad klaviatūra jums tarnaus daugelį metų. Pasirinkę Thunderobot KG3089C, investuojate į kokybę, patogumą ir ilgaamžiškumą. Jo funkcijos ir tinkinimo parinktys patenkins net išrankiausius vartotojus.

Prekės ženklas Thunderobot
Modelis KG3089R
Spalva Juoda
Raktų skaičius 89
Kabelio ilgis 1,5m
Svoris 655g
Matmenys 359 x 131 x 41 mm
Gyvenimo trukmė 50 mln. paspaudimų
Foninis apšvietimas 3 foninio apšvietimo režimai + 20 apšvietimo efektų
Perjungimo tipas Mėlyni jungikliai
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas