Thunderobot BT Gamepad G30 (juoda)
Prekės kodas: 054653

Thunderobot BT Gamepad G30 (juoda)

Prekės kodas: 054653
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
2194
Prekė sandelyje

Garantija 
12-/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Thunderobot G30 valdiklis / žaidimų pultas

G30 valdiklis sujungia funkcionalumą ir eleganciją. Jo vairasvirtė su gumuota tekstūrine danga užtikrina saugų sukibimą, sklandžiai veikia suderinamą su buferiais ir gaidukais. Gausiai įrengtas, jame yra ne tik standartiniai mygtukai, bet ir papildomos funkcijos, tokios kaip HOME, TURBO ir MODE, leidžiančios reguliuoti foninio apšvietimo ryškumą ir vibracijos intensyvumą. Siūlomas sklandus suderinamumas su įvairiais įrenginiais, nuo konsolių iki kompiuterių, jis yra paruoštas veikti iš karto, todėl sutaupysite laiko konfigūruojant. Dėl ergonomiško dizaino ir naudojamų kokybiškų medžiagų jis ne tik patvarus, bet ir patogus naudoti, todėl puikiai derinamas estetika ir funkcionalumas.

Daugybė mygtukų

Vairasvirtės yra padengtos gumuota tekstūrine danga, kad nykščiai neslystų. Jie veikia sklandžiai ir su reikiama jėga, kaip ir buferiai ir gaidukai. Padėklas turi D-pad, ABXY mygtukus, taip pat papildomus mygtukus: HOME, TURBO, MODE, BACK ir START. Galinėje pusėje turime 4 mygtukus, o apačioje priekyje – du mygtukus, kurie leidžia reguliuoti foninio apšvietimo ryškumą ir vibracijos intensyvumą.

Suderinamumas

Padėklas veikia su įvairiais įrenginiais, pvz., „Switch“, kompiuteriais ir „Android“ įrenginiais. Nereikia konfigūruoti jokių nustatymų, valdiklis yra paruoštas žaisti, kai tik jį prijungiate. Dėl laidinio ryšio delsos nėra.

Ergonomiškas dizainas

Padėklas buvo kruopščiai sukurtas, pabrėžiant naudojamų medžiagų kokybę ir ergonomišką konstrukciją, kad tarnautų jums ilgą laiką. Patvaraus plastiko, guminių dalių ir šviečiančių elementų derinys valdikliui suteikia minimalistinės elegancijos ir įdomių vizualinių detalių. G30 konstrukcija yra ergonomiška, užtikrinanti komfortą žaidimo metu ir jokio diskomforto rankose.

Įtraukta

  • Controller
  • Kabelis
  • Naudotojo vadovas
Prekės ženklas Thunderobot
Modelis G30
Spalva Pilka
Kabelio ilgis 2m
Sąsaja USB-C
Suderinamumas Switch, Android, PC
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas