Thunderobot BT Gamepad G25 (balta)
Prekės kodas: 054667

Thunderobot BT Gamepad G25 (balta)

Prekės kodas: 054667
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
2706
Prekė sandelyje

Garantija 
12-/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Belaidis valdiklis / žaidimų pultelis Thunderobot G25 (baltas)

Thunderobot G25 yra belaidis valdiklis, su kuriuo vartotojas gali patogiai valdyti žaidimo įvykius iš patogaus atstumo iki 10 m. Prietaisas siūlo belaidį ryšį per „Bluetooth“, „Bluetooth“ imtuvą, bet ir laidinį ryšį (kabelis yra komplekte). Jis gali pasigirti daugybe privalumų – vienas iš jų yra TURBO mygtukas, leidžiantis vienu paspaudimu suaktyvinti daugybę veiksmų, pvz., šūvių, taip padedant žaidėjui pasiekti didesnį rezultatą. Kitas privalumas – galimybė sukeisti kairiojo vairasvirtės ir D-pad mygtukų funkcijas, leidžiant žaidėjui jas pritaikyti pagal individualius pageidavimus, taip pat reguliuoti valdiklio vibracijos intensyvumą ar vairasvirčių padėtį. keletas privalumų.

Saugumas įkrovimo metu

Thunderobot G25 įdiegta Raytheon sukurta technologija, užtikrinanti vartotojo saugumą įrenginio naudojimo metu. Kai baterija pasiekia aukštesnę nei 45 ℃ arba žemesnę nei -10 ℃ temperatūrą, prietaisas nustoja krauti. Ši funkcija ypač svarbi, nes daugelis žmonių įjungia įrenginį, kad galėtų įkrauti naktį, kol jie miega, todėl ši technologija apsaugo juos tais laikais, kai jie negali stebėti įrenginio būklės.

Ergonomiškas dizainas ir stilinga išvaizda

Valdiklis turi matinį paviršių, mėlynus šviesius akcentus ir juodus klavišus su įvairių spalvų raidėmis bei juodas vairasvirtes su matiniu ir blizgančiu paviršiumi. Naudojamos medžiagos užtikrina, kad įrenginys saugiai tilptų žaidėjo rankose net dinamiško žaidimo metu ir atrodytų estetiškai, atitinkantis daugelio vartotojų skonį.

Trys ryšio režimai

Dėl belaidžio ryšio galima prisijungti prie konsolių, nešiojamųjų kompiuterių, išmaniųjų televizorių ir kt. Valdiklis taip pat veikia naudodamas „Bluetooth“ imtuvą ir laidą (kabelis yra komplekte), todėl vartotojas turi universalų įrenginį, leidžiantį žaisti taip, kaip jam labiausiai patinka.

Padėties nustatymas

Vairasvirtės nuokrypio nuo centro reguliavimas yra viena iš funkcijų, kurias įvertins aistringi žaidėjai. Vartotojas gali pasirinkti, kiek vairasvirtė nukrypsta nuo centro, kurioje ji yra. Tai naudinga taikant ir įsibėgėjant.

Vibracijos intensyvumas

Thunderobot G25 leidžia reguliuoti vibracijos intensyvumą 0%, 30%, 70% ir 100%. Ši funkcija itin svarbi, pavyzdžiui, staigių, netikėtų žaidimo įvykių metu, kuriais siekiama šokiruoti žaidėją – valdiklio vibracijos pagerina žaidimo patirtį, todėl žaidimas jaučiasi dar tikroviškesnis.

Paketo turinys

Valdiklis x 1 

Bluetooth imtuvas x 1 

Rankinis x 1 

Kabelis x 1

Prekės ženklas Thunderobot
Modelis G25
Spalva Balta
Akumuliatoriaus talpa 450mAh
Įkrovimo laikas 3h
Veikimo laikas 15h
Svoris 193g
Darbo atstumas 10m
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas