Tessan sieninis lizdas TS-332-DE
Prekės kodas: 056150

Tessan sieninis lizdas TS-332-DE

Prekės kodas: 056150
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
1269
Prekė sandelyje

Garantija 
12-/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Tessan sieninis lizdas TS-332-DE

Kompaktiškas Tessan TS-332-DE sieninis lizdas pravers tiek namuose, tiek kelionėse. Jame yra kintamosios srovės lizdas, vienas USB-A prievadas ir 15 cm USB-C laidas, leidžiantis vienu metu įkrauti arba maitinti iki trijų įrenginių. Jis taip pat išsiskiria įspūdingu našumu ir lengvu, nešiojamu dizainu, todėl jį lengva pasiimti su savimi beveik bet kur.

Integruotas kabelis

Nebereikia visada po ranka turėti papildomo savo įrenginių įkrovimo laido. Tessan lizde yra 15 centimetrų USB-C laidas, leidžiantis patogiai įkrauti išmanųjį telefoną, ausines ar planšetinį kompiuterį. Dėl plokščio dizaino ir TPE medžiagos dangos jis yra ypač patvarus ir atsparus pažeidimams – jums nereikia jaudintis, kad jis greitai suges.

Iki 3 įrenginių vienu metu

Lizdas leidžia vienu metu prijungti iki trijų įrenginių, todėl jums nereikės galvoti, kurio įrenginio jums reikia daugiau, ar laukti, kol vienas bus paruoštas naudoti, prieš jungiant kitą. Produktas taip pat išsiskiria plačiu suderinamumu. Jis gali lengvai valdyti tokius įrenginius kaip telefonai, planšetiniai kompiuteriai, belaidės ausinės, išmanieji laikrodžiai, maitinimo blokai, skaitmeniniai fotoaparatai ar žaidimų pultai.

Lengvas ir nešiojamas

Ar vykstate atostogauti ar į verslo kelionę? Pasiimk lizdą su savimi! TS-322-DE modelis sveria tik 139 g, o jo matmenys – 6,2 x 7,5 x 5,4 cm. Tai reiškia, kad galite lengvai sutalpinti jį į savo bagažą – jis neužims per daug vietos ir neapsunkins.

High Performance

Tessan lizdas lengvai patenkins jūsų įrenginių energijos poreikius. Jo USB-A prievadas suteikia iki 2,4 A srovę, o per USB-C prievadą gausite daugiausia 3 A. Tai leidžia greitai įkrauti pasirinktus įrenginius! Be to, gaminio kintamosios srovės lizdas siūlo iki 3600 W galią, leidžiančią maitinti populiariausius įrenginius, tokius kaip nešiojamieji kompiuteriai, televizoriai ir daugelis kitų.

Gamintojas Tessan
Modelis TS-322-DE
Spalva Balta
Galimi lizdai ir prievadai 1x kintamosios srovės lizdas, 1x USB-A prievadas, 1x USB-C laidas
Kintamosios srovės lizdo išėjimo srovė 230 V, 16 A, maks. 3600 W
USB-A prievado išvesties srovė 5 V, maks. 2,4 A
USB-C prievado išvesties srovė 5 V, maks. 3 A
Matmenys 6,2 x 7,5 x 5,4 cm
Svoris 139 g
USB-C laido ilgis 15 cm
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas