Tessan sieninis lizdas TS-323-DE-C
Prekės kodas: 060980

Tessan sieninis lizdas TS-323-DE-C

Prekės kodas: 060980
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
2127
Prekė sandelyje

Garantija 
12-/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Tessan sieninis lizdas TS-323-DE-C

Tessan TS-323-DE-C sieninis lizdas puikiai tinka naudoti tiek biure, tiek namuose, pavyzdžiui, virtuvėje, miegamajame ar svetainėje. Jame yra trys kintamosios srovės lizdai, du USB-A prievadai ir vienas USB-C prievadas, todėl vienu metu prie jo galite prijungti iki šešių įrenginių. Dėl apgalvoto dizaino jis neužima per daug vietos ir yra labai patogus transportuoti. Be to, jis lengvai atlaiko iki 3600 W apkrovas, todėl galite prijungti populiariausius įrenginius.

Prijunkite iki 6 įrenginių vienu metu

Dabar jums reikia tik vieno lizdo, kad vienu metu maitintumėte iki šešių įrenginių. TS-323-DE-C modelyje yra du USB-A prievadai, vienas USB-C prievadas ir trys kintamosios srovės lizdai. Tai leidžia be vargo įkrauti telefoną, planšetinį kompiuterį ir belaides ausines naudojant nešiojamąjį kompiuterį, monitorių ar stalinę lempą!

Įspūdingas našumas

Tessan lizdas palaiko įrenginius, kurių galia siekia iki 3600 W, tai reiškia, kad jis leidžia maitinti dažniausiai naudojamą įrangą. Prie jo galite lengvai prijungti kompiuterį, garsiakalbius, žaidimų konsolę ar televizorių – galimybės yra didžiulės.

Patobulinta kiekviena detalė

Modelio TS-323-DE-C išmatavimai yra tik apie 12,3 x 6,6 cm, todėl jis neužims per daug vietos jūsų namuose, o esant poreikiui jį lengvai transportuosite. Be to, gaminys sukurtas taip, kad neužblokuotų kitų lizdų, kurie gali būti šalia prijungus. Jame taip pat yra įmontuota indikatoriaus lemputė, rodanti jo būseną. Jo skleidžiama mėlyna šviesa yra labai subtili – jums nereikia jaudintis, kad ji jus vargins naktį.

Gamintojas TESSAN
Modelis TS-323-DE-C
Spalva Balta
Galimi lizdai ir prievadai 3 x kintamosios srovės lizdas, 2 x USB-A prievadas, 1 x USB-C
Didžiausia galia 3600 W
Matmenys 12,3 x 6,6 cm
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas