Tessan sieninis lizdas TS-302-DE
Prekės kodas: 052781

Tessan sieninis lizdas TS-302-DE

Prekės kodas: 052781
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
1698
Prekė sandelyje

Garantija 
12-/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Tessan sieninis lizdas TS-302-DE

Gaukite galimybę patogiai maitinti iki 7 įrenginių vienu metu. „Tessan“ sieniniame lizde yra 4 kintamosios srovės lizdai ir 3 USB-A prievadai. Jis suderinamas su dažniausiai naudojamais prietaisais ir užtikrina saugų naudojimą. Taip pat yra specialus jungiklis, kuris leis bet kada įjungti arba išjungti maitinimą. Lizdas neužims per daug vietos – jo matmenys tik 11 x 11 x 4 cm. Tai padės sutaupyti vietos!

Tessan/TS-302-DE-white/1

Prijunkite iki 7 įrenginių vienu metu

Norite įkrauti ar maitinti daugiau įrenginių? Jums nebereikia užimti kelių skirtingų prekybos vietų! TS-302-DE turi 4 kintamosios srovės lizdus ir 3 USB-A prievadus, todėl vienu metu prie jo galite prijungti 7 prietaisus. Jo maksimali apkrova – 3600 W ir 16 A, todėl be problemų galima prijungti net plaukų džiovintuvą ar skrudintuvą. Be to, gaminys palaiko išmaniąją įkrovimo technologiją ir suteikia iki 2,4 A srovės stiprumą, todėl išmaniuosius telefonus ar planšetinius kompiuterius galite įkrauti akimirksniu.

Tessan/TS-302-DE-white/3

Apgalvotas dizainas

TS-302-DE kintamosios srovės lizdai yra išlenkti 45° kampu, todėl vienu metu galite lengvai prijungti net kelis didesnius kištukus. Taip pat yra specialus jungiklis, leidžiantis patogiai įjungti ir išjungti maitinimą. Informaciją apie gaminio būseną gausite nedidelį LED indikatorių, kuris generuoja labai švelnią šviesą su mažu ryškumo lygiu – tai netrukdys jūsų naktį.

Tessan/TS-302-DE-white/6

Saugus naudojimas

Išvadui pagaminti buvo panaudotas antipireninis plastikas, užtikrinantis 94V0 apsaugos lygį. Dėl to gaminys gali be problemų veikti net esant labai aukštai temperatūrai. TS-302-DE taip pat buvo apsaugotas nuo trumpojo jungimo, perkaitimo, perkrovimo ir per didelės srovės. Taigi jūs neturite jaudintis, kad jį sugadinsite.

Tessan/TS-302-DE-white/2

Prekės ženklas Tessan
Modelis TS-302-DE
Galimi prievadai 4x kintamosios srovės lizdas, 3x USB-A
Įėjimo įtampa 230 V 50/60 Hz
Maks. load 16 A
Vardinė galia
Išėjimo srovė (per USB-A prievadą) 2,4 A maks. vienam prievadui
Bendra USB išvesties srovė 5 V DC / 3 A
Matmenys 11 x 11 x 4 cm
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas