Tessan sieninis lizdas TS-301-DE-C
Prekės kodas: 060979

Tessan sieninis lizdas TS-301-DE-C

Prekės kodas: 060979
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
2172
Prekė sandelyje

Garantija 
12-/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Tessan sieninis lizdas TS-301-DE-C

Dabar galite patogiai maitinti ir įkrauti savo įrenginius, sutaupydami vertingos vietos bute. Tessan TS-301-DE-C sieniniame lizde yra du USB-A prievadai, vienas USB-C prievadas ir trys kintamosios srovės lizdai, leidžiantys vienu metu prijungti iki šešių įrenginių. Jis be jokių problemų atlaiko iki 2500 W ir 10 A apkrovas, o dėl kompaktiškos konstrukcijos neužima per daug vietos.

Iki 6 įrenginių vienu metu

Jums nebereikia ieškoti papildomų įkroviklių ar užimti daugiau lizdų, kad galėtumėte maitinti kelis pagrindinius įrenginius. TS-301-DE-C modelis suteikia iki šešių prievadų ir lizdų (2x USB-A, 1x USB-C, 3x AC), leidžiančius vienu metu prijungti iki šešių įrenginių. Su Tessanu atsisveikinsite su apribojimais!

Įspūdinga galia

Tessan lizdas lengvai valdo įrenginius, kurių galia iki 2500 W ir srovė iki 10 A. Taigi, prie jo galite be jokių problemų prijungti populiariausius įrenginius, tokius kaip išmanieji telefonai, planšetiniai kompiuteriai, nešiojamieji kompiuteriai ir net kavos virimo aparatai.

Kompaktiškas dizainas

Pamirškite apie dideles, nepraktiškas elektros juostas, kurios užima vertingą vietą jūsų bute ir apsunkina tvarkos palaikymą. Tessan lizdas padės išvengti panašios problemos – nepaisant savo galimybių, jis yra išskirtinai kompaktiškas. Jo matmenys tik 7,6 x 7,6 x 7,6 cm! Be to, dėl apgalvoto dizaino galite lengvai prijungti dar didesnius kištukus ir adapterius, neužkimšdami likusių lizdų ir prievadų.

Gamintojas Tessan
Modelis TS-301-DE-C
Spalva Balta
Galimi prievadai ir lizdai 3 x kintamosios srovės lizdas, 2 x USB-A, 1 x USB-C
Didžiausia galia 2500 W
Didžiausia srovė 10 A
Matmenys 7,6 x 7,6 x 7,6 cm
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas