TESSAN Maitinimo juostelė TS-302-C-GR
Prekės kodas: 060978

TESSAN Maitinimo juostelė TS-302-C-GR

Prekės kodas: 060978
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
2149
Prekė sandelyje

Garantija 
12-/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

TESSAN Maitinimo juostelė TS-302-C-GR

TESSAN TS-302-C-GR maitinimo juosta puikiai tinka naudoti namuose, biure ar bendrabutyje. Dėl savo kompaktiško dizaino jis padeda sutaupyti vertingos vietos ir lengviau tvarkyti daiktus. Jame yra keturi kintamosios srovės lizdai, du USB-A prievadai ir vienas USB-C prievadas, o tai reiškia, kad vienu metu prie jo galite prijungti iki septynių įrenginių. Be to, ilgas, 2 metrų laidas leidžia be vargo įdėti jį kur tik norite.

Iki 7 įrenginių vienu metu

Pamirškite apie apribojimus. TESSAN maitinimo juosta leidžia vienu metu maitinti iki septynių įrenginių – turite keturis kintamosios srovės lizdus, ​​du USB-A prievadus ir vieną USB-C prievadą. Tai leidžia lengvai prijungti išmanųjį telefoną, planšetinį kompiuterį, nešiojamąjį kompiuterį, monitorių, garsiakalbius, lempą ir dar daugiau! Lengviau tvarkykite savo stalą ir mėgaukitės tvarkingumu.

Patobulinta konstrukcija

Nepaisant didelių galimybių, juostelė yra palyginti nedidelė – jos matmenys tik 111 x 111 x 40 mm. Tai reiškia, kad jis neužima per daug vietos! Be to, galite tiesiog pastatyti jį ant savo stalo ar stalo arba pritvirtinti prie sienos, kad sutaupytumėte dar daugiau vietos. Bet tai dar ne viskas. Puikiai apgalvota juostos konstrukcija leidžia prijungti net didelius kištukus ir adapterius, netrukdant prieiti prie likusių lizdų.

Energijos taupymas

Juostoje yra praktiškas jungiklis, leidžiantis bet kada atjungti maitinimą. Tai reiškia, kad jums nereikės jaudintis, kad jūsų įrenginiai vartos elektros energiją, kai jų nenaudojate. Pasirūpinkite mažesniu energijos suvartojimu savo namuose ir sutaupykite sąskaitų!

Gamintojas TESSAN
Modelis TS-302-C-GR
Spalva Balta
Galimi išėjimai ir prievadai 4x kintamosios srovės lizdas, 2x USB-A, 1x USB-C
Matmenys 111 x 111 x 40 mm
Kabelio ilgis 2 m
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas