TESSAN Maitinimo juostelė TS-301-C-GR
Prekės kodas: 060977

TESSAN Maitinimo juostelė TS-301-C-GR

Prekės kodas: 060977
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
2180
Prekė sandelyje

Garantija 
12-/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

TESSAN Maitinimo juostelė TS-301-C-GR

Patogiai maitinkite pagrindinius įrenginius ir supaprastinkite darbo stalo organizavimą. TESSAN TS-301-C-GR maitinimo blokas siūlo 3 kintamosios srovės lizdus, ​​2 USB-A prievadus ir 1 USB-C prievadą, leidžiantį vienu metu prijungti iki 6 įrenginių. Jis išsiskiria kompaktišku, lengvu dizainu ir ilgu, 2 metrų kabeliu, leidžiančiu lanksčiai išdėstyti pasirinktoje vietoje.

Puikus maitinimo šaltinis jūsų įrenginiams

Turėdami 3 galimus kintamosios srovės lizdus, ​​2 USB-A prievadus ir 1 USB-C prievadą, vienu metu prie maitinimo juostos galite lengvai prijungti iki 6 įrenginių. Galite prijungti savo išmanųjį telefoną, nešiojamąjį kompiuterį, planšetinį kompiuterį, stalo ventiliatorių, nedidelę lemputę ir oro drėkintuvą – galimybės tikrai plačios.

Apgalvotas dizainas

Atsisveikinkite su susivėlusiais laidais ir netvarka ant stalo. Dėl apgalvoto dizaino TESSAN maitinimo juosta užima mažai vietos ir palengvina optimalų erdvės organizavimą. Prie jo galite laisvai prijungti pasirinktus įrenginius nesijaudindami, kad didelis kištukas ar adapteris užblokuos likusius lizdus ir prievadus. Taip pat turite galimybę pritvirtinti gaminį po stalu – tai leidžia komplekte esantis lipnus padas. Dėl to sutaupysite dar daugiau vertingos vietos!

Puikiai tinka kelionėms

Einate atostogauti? Pasiimkite maitinimo laidą su savimi ir mėgaukitės patogumu maitindami įrenginius, kad ir kur būtumėte! Gaminys išskirtinai lengvas ir kompaktiškas – sveria tik 350 g, matmenys 7,6 x 7,6 x 7,6 cm. Taip nesunku rasti vietą lagamine ar kelioniniame krepšyje.

Gamintojas TESSAN
Modelis TS-301-C-GR
Spalva Balta
Galimi išėjimai ir prievadai 2x USB-A, 1x USB-C, 3x AC lizdas
Matmenys 7,6 x 7,6 x 7,6 cm
Svoris 350 g
Kabelio ilgis 2 m
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas