TESSAN Maitinimo juostelė TPS03-DE-C
Prekės kodas: 060981

TESSAN Maitinimo juostelė TPS03-DE-C

Prekės kodas: 060981
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
2973
Prekė sandelyje

Garantija 
12-/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

TESSAN Maitinimo juosta TPS03-DE-C

Įgykite galimybę patogiai maitinti įrenginius ir tvarkyti stalą. TESSAN TPS03-DE-C maitinimo blokas leidžia vienu metu prijungti iki 11 įrenginių – siūlo 8 kintamosios srovės lizdus, ​​2 USB-A prievadus ir vieną USB-C prievadą. Jis išsiskiria įspūdingu našumu ir lengvu, kompaktišku dizainu – neužims per daug vietos. Taip pat yra ilgas, 2 metrų kabelis, leidžiantis lengvai įdėti jį į norimą vietą.

Greitai įkraukite įrenginius

Nelaukite per ilgai, kol telefonas, planšetinis kompiuteris ar išmanusis laikrodis vėl bus pasirengęs veikti. Kiekvienas iš maitinimo juostos USB-A prievadų siūlo iki 2,4 A srovę. USB-C prievadui ji bus daugiausia 3 A. Bendra išėjimo srovė siekia 5 V / 3 A / 15 W. Tai leidžia greitai įkrauti pasirinktą įrenginį!

Iki 11 įrenginių vienu metu

TESSAN maitinimo juosta padės tinkamai sutvarkyti stalą. Su 8 galimomis kintamosios srovės lizdais ir 3 USB prievadais (2x USB-A, 1x USB-C), galite vienu metu maitinti iki 11 įrenginių. Galite lengvai prijungti nešiojamąjį kompiuterį, išmanųjį telefoną, planšetinį kompiuterį, monitorių, stalinę lempą ar garsiakalbius – galimybės beveik neribotos!

Patobulinta kiekviena detalė

Su TESSAN jums nereikia jaudintis dėl audrų. Maitinimo juostelėje yra apsauga nuo viršįtampių (iki 1700 J), todėl galite ramiai naudoti prijungtus įrenginius, nesijaudindami dėl žalos. Be to, nepaisant didelių galimybių, gaminys yra stebėtinai kompaktiškas – jo matmenys tik apie 11,4 x 16,1 x 8 cm. Jam nesunkiai rasite vietą ant savo stalo ar naktinio staliuko! Be to, dėl gerai apgalvotos elektros juostos konstrukcijos jums nereikės jaudintis, kad didelis kištukas ar adapteris uždengs kai kuriuos lizdus ir neleis jų naudoti.

Gamintojas TESSAN
Modelis TPS03-DE-C
Spalva Balta
Galimi išėjimai ir prievadai 8x kintamosios srovės lizdas, 2x USB-A, 1x USB-C
Išvesties srovė USB-A: maks. 2,4 A; USB-C: maks. 3 A; USB-A + USB-A + USB-C: 5 V / 3 A / 15 W;
Matmenys 11,4 x 16,1 x 8 cm
Kabelio ilgis 2 m
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas