Terminė pasta Darkflash DP7 (2g)
Prekės kodas: 4131702069104

Terminė pasta Darkflash DP7 (2g)

Prekės kodas: 4131702069104
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
882
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Darkflash DP7 šilumos laidi pasta (2g)

Užtikrinkite optimalų šilumos išsklaidymą iš kompiuterio procesoriaus. Darkflash DP7 šilumos laidumo pasta išsiskiria 14,0 W/mk laidumu ir garantuoja neprilygstamą efektyvumą. Dėl naudojamų aukštos kokybės medžiagų jis yra visiškai saugus jūsų įrangai ir per greitai neišdžiūsta. Taip pat labai lengva tepti ir puikiai užpildo tarpus. Į komplektą įeina pakuotė termo pastos (2g), mentelė ir valymo šluostė.

1.jpg

Efektyviai išsklaido šilumą

Dėka panaudoto diglinio trioksido, Darkflash DP7 šilumai laidži pasta padės užtikrinti, kad kompiuterio procesorius efektyviai išsklaidytų šilumą. Kartu su aukštos kokybės aušinimu jis padės pasiekti puikių rezultatų ir išvengti techninės įrangos perkaitimo. Tokiu būdu be jokių problemų galite žaisti dinamiškus žaidimus ar naudoti sudėtingą programinę įrangą. Kad užtikrintumėte optimalų procesoriaus aušinimą, nepamirškite reguliariai keisti pastos.

3.jpg

Laidumas aukščiausiu lygiu

Mėgaukitės efektyviu ir patikimu šilumai laidžios pastos veikimu. Darkflash gaminys išsiskiria 14,0 W/mk laidumu. Kartu su efektyviu aušinimu jis idealiai tinka net komponentams, dirbantiems esant didelėms apkrovoms, ir užtikrina puikų šilumos išsklaidymą. Taip pat galite naudoti konfigūracijose, skirtose naudoti sudėtingas programas.

6.jpg

Kokybė, kuria galite pasikliauti

DP7 – tai puikios kokybės šilumai laidi pasta, kuri net per ilgą laiką neišdžiūsta ir nepraranda savo savybių. Tai taip pat visiškai saugus jūsų kompiuteriui. Nerūdijančių ir nelaidžių medžiagų naudojimas užtikrina optimalią elektros izoliaciją ir leidžia apsaugoti įrangą nuo pažeidimų. Lažinkitės dėl patikrintų sprendimų ir pasirūpinkite efektyviu šilumos išsklaidymu iš procesoriaus!

5.jpg

Lengva pritaikyti

Šilumui laidžios pastos užtepimas nesukels jums problemų – tai jums padės pridedama mentelė. Naudokite jį tolygiai paskirstydami produktą. DP7 taip pat išsiskiria optimaliu, santykinai mažu klampumu ir puikiai užpildo tarpus. Be to, tinkamas šilumos laidumas reiškia, kad procesorius ir aušinimas gali puikiai veikti kartu.

2.jpg

Dėžutėje

  • šilumai laidži pasta (2g)
  • Metele
  • Valymo šluostė
Prekės ženklas Darkflash
Modelis DP7
Spalva Tamsiai pilka
Tankis (esant 25°C) 2,5 g/ml
Klampumas (esant 1 aps./min.) 90 000 m.Pa s (=90 Pa s)
Šiluminis laidumas 14,0 W /mk
Šiluminė varža 0,001°C2-in/W
Svorio netekimas po 96 valandų (esant 100°C) 0,15%
Elektros laidumas (esant 106 Hz) 2.4
Elektrinė savitoji varža 4,0 x 1013 x (om.cm)
Elektros stipris 3,3 KV/mm (nepraleidžia elektros)
Darbinė temperatūra -30°C - 250°C
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas