Terminė pasta Darkflash DP7 (1g)
Prekės kodas: 035411283375

Terminė pasta Darkflash DP7 (1g)

Prekės kodas: 035411283375
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
719
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Darkflash DP7 terminė pasta (1g)

Užtikrinkite optimalų šilumos išsklaidymą iš kompiuterio procesoriaus. Darkflash DP7 termo pasta išsiskiria 14,0 W/mk laidumu ir garantuoja neprilygstamą efektyvumą. Dėl naudojamų aukštos kokybės medžiagų jis yra visiškai saugus jūsų įrangai ir per greitai neišdžiūsta. Taip pat labai lengva tepti ir puikiai užpildo tarpus. Į komplektą įeina pakuotė termo pastos (1g), mentelė ir valymo šluostė.

2.jpg

Efektyviai išsklaido šilumą

Dėl aliuminio oksido naudojimo Darkflash DP7 šiluminė pasta padės užtikrinti, kad jūsų kompiuterio procesorius efektyviai išsklaidytų šilumą. Kartu su aukštos kokybės aušinimo sistema jis padės pasiekti puikių rezultatų ir išvengti aparatūros perkaitimo. Tai leis jums žaisti dinamiškus žaidimus ar naudoti sudėtingą programinę įrangą be jokių problemų ir mėgautis sklandžiu kompiuterio veikimu. Kad užtikrintumėte optimalų procesoriaus aušinimą, nepamirškite reguliariai keisti pastos.

4.jpg

Laidumas aukščiausiu lygiu

Mėgaukitės efektyviu ir patikimu terminės pastos veikimu. Darkflash gaminys išsiskiria 14,0 W/mk laidumu. Kartu su efektyvia aušinimo sistema jis idealiai tinka net komponentams, dirbantiems esant didelėms apkrovoms, ir užtikrina puikų šilumos išsklaidymą. Taip pat galite naudoti konfigūracijose, skirtose naudoti sudėtingas programas.

3.jpg

Kokybė, kuria galite pasikliauti

DP7 yra puikios kokybės termo pasta, kuri net per ilgą laiką neišdžiūsta ir nepraranda savo savybių. Tai taip pat visiškai saugus jūsų kompiuteriui. Nerūdijančių ir nelaidžių medžiagų naudojimas užtikrina optimalią elektros izoliaciją ir leidžia apsaugoti įrangą nuo pažeidimų. Lažinkitės dėl patikrintų sprendimų ir pasirūpinkite efektyviu šilumos išsklaidymu iš procesoriaus!

5.jpg

Lengva pritaikyti

Terminės pastos užtepimas nesukels jums problemų – su ja jums padės pridedama mentelė. Naudokite jį tolygiai paskirstydami produktą. DP7 taip pat išsiskiria optimaliu, santykinai mažu klampumu ir puikiai užpildo tarpus. Be to, tinkamas šilumos laidumas reiškia, kad procesorius ir aušinimas gali puikiai veikti kartu.

1.jpg

Dėžutėje

  • Terminė pasta (1g)
  • Metele
  • Riebalų valiklis
Prekės ženklas Darkflash
Modelis DP7
Spalva Tamsiai pilka
Tankis (esant 25°C) 2,5g/ml
Klampumas (esant 1 aps./min.) 90 000 m.Pa s (=90 Pa s)
Šiluminis laidumas 14,0 W/mk
Šiluminė varža 0,001°C2in/W
Svorio netekimas po 96 valandų (esant 100°C) 0,15%
Elektros laidumas (esant 106Hz) 2.4
Tūrio varža 4,0 x 1013 x (om.cm)
Elektros stipris 3,3 KV/mm (nepraleidžia elektros)
Darbinė temperatūra -30°C - 250°C
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas