Tempered glass for Samsung S24+ Torras Install Master
Prekės kodas: 9-066505
Tempered glass for Samsung S24+ Torras Install Master

Tempered glass for Samsung S24+ Torras Install Master

Prekės kodas: 9-066505
Tempered glass for Samsung S24+ Torras Install Master
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
2385
32,22 €
Prekė sandelyje

Garantija 
12 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Gūdintas stiklas, skirtas Samsung S24+ Torras Install Master

Torras Install Master grūdintas stiklas buvo sukurtas specialiai Samsung S24+. 9H+ kietumo priedas užtikrina įrenginio saugumą net ir pačiomis ekstremaliausiomis sąlygomis. Be to, sumažina žalingą mėlyną šviesą ir palaiko akių sveikatą. Montavimas vyksta sklandžiai ir užtrunka vos sekundę.

Atsparumas kritimui

Torras priedas buvo išbandytas atlaikyti kritimus iš maždaug 2,44 metro aukščio. Karinio lygio apsaugos technologija užtikrina, kad jūsų telefonas būtų apsaugotas net ir sunkiausiose situacijose. Taigi galite mėgautis savo išmaniuoju telefonu nesijaudindami dėl jo saugumo.

9H+ kietumas

Aukštas Torras Install Master grūdinto stiklo kietumas apsaugo nuo įbrėžimų ir mechaninių pažeidimų. Net aštrūs daiktai, tokie kaip raktai ar peiliai, negali pažeisti priedo paviršiaus. Dėl to jūsų išmaniojo telefono ekranas visada atrodys kaip naujas.

Įrenginio veikimas be rūpesčių

Dėka nanolaidumo technologijos, „Torras Install Master“ stiklas užtikrina didelį lietimo jautrumą. Dėl greito signalo perdavimo pirštų atspaudų atpažinimas veikia taip pat gerai originaliame ekrane. Mėgaukitės sklandžiai ir be rūpesčių naudodami išmanųjį telefoną.

Lengvas ir greitas montavimas

Novatoriškas automatinio montavimo sistema leidžia lengvai sumontuoti Torras Install Master stiklą. Vos vienu spustelėjimu galite tiksliai pritvirtinti priedą savo išmaniojo telefono ekrane. Speciali danga apsaugo nuo oro burbuliukų susidarymo, todėl puikiai priglunda ir atrodo estetiškai.

Apsauga nuo pirštų atspaudų

Torras Install Master stiklas yra padengtas specialia danga, apsaugančia nuo pirštų atspaudų ir išsitepimo. Dėl to įrenginio ekranas visada atrodys švariai ir estetiškai. Be to, stiklo paviršius yra itin lygus ir leidžia patogiai naudotis įrenginiu.

Akių apsauga

Torras gaminį sertifikavo TÜV Rheinland dėl gebėjimo sumažinti žalingą mėlyną šviesą. Dėl to, ilgai naudojant išmanųjį telefoną, akys mažiau pavargsta ir jaučia diskomfortą.

GamintojasTorras
ModelisInstall Master
SuderinamumasSamsung S24+
Kietumas9H+
SertifikatasTÜV Rheinland
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas