Telesin nuotolinio valdymo pultas, skirtas GoPro Hero 12 / 11 / 10 / 9 / 8 / MAX (GP-RMT-T10)
Prekės kodas: 9-031873

Telesin nuotolinio valdymo pultas, skirtas GoPro Hero 12 / 11 / 10 / 9 / 8 / MAX (GP-RMT-T10)

Prekės kodas: 9-031873
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
3212
39,65 €
Prekė sandelyje

Garantija 
12 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Telesin nuotolinio valdymo pultas, skirtas GoPro Hero 12 / 11 / 10 / 9 / 8 / MAX (GP-RMT-T10).

Nuotolinio valdymo pultelis leidžia nuotoliniu būdu valdyti GoPro HERO 12 / 11/10 / 9 / 8 / MAX kameras. Tai suteikia patogią prieigą prie visų fotoaparato funkcijų, todėl lengviau įrašyti įspūdingus vaizdo įrašus ir kurti originalius kadrus. Jo veikimo nuotolis siekia net 80 m, todėl jums nereikia jaudintis dėl signalo trikdžių. Prietaiso valdymas itin paprastas, o prisijungimas užtrunka vos kelias sekundes. Be to, nuotolinio valdymo pultas leidžia vienu metu valdyti iki penkių kamerų. Pridedama juosta leidžia nešioti kaip laikrodį.

1.jpg

Patogus valdymas

Nuotolinio valdymo pultas pravers kalnų ekspedicijose ar važiuojant dviračiu. Su jo pagalba galite lengvai padaryti grupinę nuotrauką, įrašyti vaizdo įrašą, įjungti Timelapse ar pakeisti fotoaparato nustatymus. Padėtas ant riešo suteikia maksimalų komfortą ir saugumą aktyvaus laisvalaikio metu.

3.jpg

Ilgas darbo laikas

Nuotolinio valdymo pultas T10 vienu įkrovimu gali veikti iki 10 valandų. Ilgą darbo laiką įtakoja naudojama mažos galios Bluetooth technologija. Patogus magnetinis įkrovimas yra įmanomas naudojant pridedamą laidą, o praktiškame ekrane rodoma informacija apie nuotolinio valdymo pulto ir fotoaparato įkrovimo lygį.

5.jpg

Nešiokite kaip laikrodį

Komplektas pateikiamas su praktiška juostele, kuri pagaminta iš odai nekenksmingų medžiagų ir leidžia pritvirtinti nuotolinio valdymo pultą ant rankos. Tai leidžia nešioti kaip laikrodį ir naudoti net ekstremaliose situacijose. Reguliuojamas ilgis garantuoja, kad apyrankė tiks kiekvienam vartotojui.

4.jpg

Praktiniai sprendimai

Nuotolinio valdymo pulte yra nedidelis ekranas, kuriame pateikiama informacija apie nuotolinio valdymo pulto ir kameros įkrovimo lygį arba įrašymo laiką. T10 yra suderinamas su GoPro HERO 12 / 11 / 10 / 9 / 8 / MAX kameromis, be to, galite jas valdyti vienu metu, nes T10 vienu metu leidžia valdyti iki 5 kamerų. Dėl didelių mygtukų nuotolinio valdymo pulto naudojimas yra paprastas ir malonus.

2.jpg

Įtraukta:

_1011

ManufacturerTelesin
NameT10 Remote Control
ModelT10
CompatibilityGoPro HERO 12 / 11 / 10 / 9 / 8 / MAX
Size66 x 39.4 x 17.5 mm
Weight36 g
MaterialABS + TPU (remote control), lycra + flannel (band)
Range80 m
ConnectivityBluetooth
Operating time10 h
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas