TELESIN greito įkrovimo dėžutė + 2 baterijos, skirtos GoPro Hero 9/ 10/ 11/ 12 GP-FCK-B11
Prekės kodas: 042400

TELESIN greito įkrovimo dėžutė + 2 baterijos, skirtos GoPro Hero 9/ 10/ 11/ 12 GP-FCK-B11

Prekės kodas: 042400
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
3952
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Telesin greito įkrovimo dviejų kanalų dėžutės įkroviklis, skirtas GoPro Hero 9 / 10 / 11 / 12 + 2 akumuliatoriams (GP-FCK-B11)

Mėgaukitės greitu įkrovimu ir ilgesniu įrašymo laiku. Komplekte esančios baterijos turi 1750 mAh talpą ir yra skirtos GoPro Hero 12 / 11 / 10 / 9. Jų pagalba galite lengvai maitinti savo fotoaparatą! Patogų jų laikymą ir greitą įkrovimą leidžia dviejų kanalų įkroviklis, kurį taip pat rasite pakuotėje. Jis palaiko PD standartą ir išsiskiria savo patvariu, tačiau nešiojamu dizainu.

Greitas įkrovimas

Tiek komplekte esantys akumuliatoriai, tiek įkroviklis palaiko greitą įkrovimą. Jums nebereikia per ilgai laukti! Dabar akumuliatorių įkrausite iki 75 % per maždaug 30 minučių, o iki 100 % – per maždaug 1,5 valandos. Tai žymiai trumpesnis laikas nei naudojant standartinius įrenginius. Be to, dėl greito įkrovimo ir 1750 mAh talpos derinio, baterijas reikia krauti tik apie 30 minučių, kad įrašymo laikas būtų iki 62 minučių.

Našumas ir sauga

Pridedamos baterijos išsiskiria įspūdinga eksploatavimo trukme – jos jums tarnaus ilgai. Apsauga nuo viršįtampio, trumpojo jungimo ir kt. taip pat yra papildomas privalumas. Taip pat bet kuriuo metu galite sužinoti dabartinę įkrovimo būseną. Įkroviklis aprūpintas spalvotais šviesos indikatoriais, kurie leis greitai patikrinti, ar baterijos jau įkrautos.

Patobulintas dizainas

Įkrovikliui panaudotas aukštos kokybės ABS, kuris yra itin patvarus ir atsparus pažeidimams. Neslystantis padėklas įrenginio apačioje suteikia jam daugiau stabilumo ir neleidžia slysti rašomojo stalo ar lentynos paviršiumi. Be to, gaminio USB-C prievadas yra apsaugotas papildomu dangteliu, kuris apsaugo jį nuo dulkių. Taip pat verta paminėti praktišką dirželį, su kuriuo galite pritvirtinti įkroviklį prie kuprinės ir pasiimti su savimi į kelionę į kalnus ar palapinę.

Patogus įkrovimas ir saugojimas

Telesin įkroviklis leidžia ne tik greitai įkrauti baterijas, bet ir jas laikyti bei transportuoti. Taip pat rasite specialius skyrelius 2 atminties kortelėms. Dabar visus reikiamus priedus visada galite turėti po ranka! Negana to, įrenginys suderinamas ne tik su Telesin baterijomis, bet ir su originaliomis GoPro bei su kitų gamintojų baterijomis.

Dėžutėje

  • Įkroviklis
  • Įkraunama baterija x2
  • USB-C į USB-C laidas
  • Naudotojo vadovas

Prekės ženklas Telesin
Modelis GP-FCK-B11
Įkrovimo srovė 2A
Įkrovimo įtampa 4.4V
Įkrovimo prievadas USB-C
Darbinė temperatūra 0°C iki 40°C
Akumuliatoriaus talpa 1750 mAh
Akumuliatoriaus įkrovimo temperatūra Nuo 10°C iki 45°C
Akumuliatoriaus iškrovos temperatūra Nuo -10°C iki 60°C
Akumuliatoriaus įkrovimo specifikacijos 4,4V – 2A
Įkroviklio matmenys 67,2 x 67,2 x 65,4 mm
Įkroviklio svoris 125g
Akumuliatoriaus matmenys 41 x 33,3 x 13,2 mm
Akumuliatoriaus svoris 33,2g
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas