Telefono siurbtuko laikiklis PGYTECH
Prekės kodas: 4174420107451

Telefono siurbtuko laikiklis PGYTECH

Prekės kodas: 4174420107451
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
2983
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

PGYTECH telefono laikiklis su siurbtuku

PGYTECH P-PG-002 laikiklis leis pritvirtinti telefoną prie automobilio priekinio stiklo ar kito lygaus paviršiaus. Jame yra specialus siurbtukas, kuris garantuoja stabilų, saugų tvirtinimą. Dviejų rutulinių jungčių dėka galite laisvai reguliuoti jo padėtį ir padėti telefoną tiek horizontaliai, tiek vertikaliai. Priedas taip pat itin patvarus – ilgai tarnaus.

1.jpg

Keli naudojimo būdai

Patogaus siurbtuko dėka galite stabiliai pritvirtinti laikiklį prie automobilio priekinio stiklo, lentynos ar stalo. Taip galėsite patogiai naudotis navigacija arba užtikrinti optimalų žiūrėjimo kampą žiūrėdami filmus ar dalyvaudami vaizdo konferencijose. Priedas taip pat palengvins užsirašinėjimą. Be to, siurbtuką galite nuplauti po tekančiu vandeniu ir pakartotinai panaudoti po džiovinimo.

3.jpg

Reguliuojamumas

Pritaikykite savo telefono padėtį pagal savo poreikius. Laikiklis turi 2 rutulinius šarnyrus, todėl galite jį laisvai pasukti ir pakreipti. Sureguliuokite jį, kad galėtumėte patogiai naudotis navigacija, žiūrėti TV serialus ar valdyti muzikos grotuvą. Su PGYTECH jūs neturite savęs riboti!

6.jpg

Išskirtinis stabilumas

P-PG-002 laikiklis yra itin stabilus – nesijaudinkite, kad į jį įdėtas telefonas klibės ar nukris ir bus pažeistas. Net lėtėjantys slenksčiai ir nelygūs keliai to nebijo! Net 4 tvirti elementai garantuoja tvirtą sukibimą ir lengvai išlaiko išmanųjį telefoną vietoje. Taip pat dėmesio vertos neslystančios trinkelės, apsaugančios įrenginį nuo įbrėžimų ir smūgių.

5.jpg

Apgalvotas dizainas

Šis praktiškas priedas suderinamas su dauguma išmaniųjų telefonų modelių, kurių maksimali apkrova yra 300 g. Jo konstrukcijoje naudojamas patvarus aliuminio lydinys ir stiklo pluoštu sustiprintas plastikas. Tvirtinimas taip pat labai paprastas ir patogus naudoti. Be to, specialios išpjovos dėka galėsite lengvai įkrauti į jį įdėtą telefoną.

7.jpg

Dėžutėje

  • Telefono laikiklis su siurbtuku
  • Naudotojo vadovas
Prekės ženklas PGYTECH
Vardas Išmaniojo telefono siurbimo taurelės laikiklis
Modelis P-PG-002
Telefono matmenys Ilgis: 130-175mm;
Plotis: 64-92mm;
storis: 0-15mm;
Kėlimo galia Iki 300g
Medžiaga Nailonas + stiklo pluoštas, aliuminio lydinys
Svoris 225g
Darbo temperatūra Nuo -10°C iki 40°C
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas