Telefono laikiklis / Stovas C1 Omoton (rožinis auksas)
Prekės kodas: 061969

Telefono laikiklis / Stovas C1 Omoton (rožinis auksas)

Prekės kodas: 061969
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
822
Prekė sandelyje

Garantija 
12-/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

C1 Omoton telefono laikiklis / stovas (rožinis auksas)

Omoton C1 telefono laikiklis išsiskiria tvirtu, gerai apgalvotu dizainu ir yra itin patogus naudoti. Jis užtikrins optimalų žiūrėjimo kampą žiūrint vaizdo įrašus išmaniajame telefone, o dėl neslidžių trinkelių garantuoja išskirtinį stabilumą. Priedas taip pat išsiskiria plačiu suderinamumu – ant jo sėkmingai įdėsite telefonus ir planšetinius kompiuterius, kurių įstrižainė iki 11″.

Omoton/C1-rose-gold/1

Patobulintas dizainas – platus suderinamumas

Stovas pagamintas iš patvaraus aliuminio lydinio, todėl jis yra neįtikėtinai stabilus ir patvarus. Taip pat pasižymi padidintu dizainu – lengvai tilps net ir dideli išmanieji telefonai bei planšetiniai kompiuteriai. Jis suderinamas su įrenginiais iki 11 colių įstrižainės. Tai reiškia, kad jis puikiai veiks, pavyzdžiui, su iPhone, iPad ir Samsung, LG ar Sony telefonais. Jums net nereikia išimti išmaniojo telefono iš dėklo (iki 12 mm)!

Omoton/C1-rose-gold/2

Papildomi patogumai

C1 laikiklis leis patogiai įkrauti ant jo uždėtus įrenginius. Jame yra specialios skylės, pro kurias galite lengvai ištraukti laidą. Tai užtikrins, kad jūsų išmanusis telefonas neišsikraus pačiu tinkamiausiu momentu! Taip pat bus lengviau tvarkyti savo stalą. Negana to, stovas turi neslidžias silikonines pagalvėles, kurios apsaugo ant jo uždėtą įrangą nuo subraižymo ir garantuoja didesnį stabilumą.

Omoton/C1-rose-gold/3

Keli naudojimo būdai

Šis praktiškas stovas puikiai tiks įvairiems tikslams. Pavyzdžiui, jis suteiks jums optimalų žiūrėjimo kampą žiūrint serialus planšetiniame kompiuteryje ar telefone. Taip pat galėsite lengviau užsirašyti pastabas ir dalyvauti vaizdo konferencijose. Taip pat galite jį pastatyti ant miegamojo kavos staliuko, kad gulint lovoje išmanusis telefonas būtų lengvai pasiekiamas. Laikiklis pravers ir virtuvėje – leis patogiai gaminti patiekalus pagal receptus iš YouTube.

Omoton/C1-rose-gold/4
Gamintojas Omoton
Modelis C1
Spalva Rožinis auksas
Medžiaga Aliuminio lydinys + silikonas
Suderinamumas Išmanieji telefonai ir planšetiniai kompiuteriai iki 11 colių įstrižainės
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas