Sulankstomas planšetinio kompiuterio stovas Baseus Seashell (baltas)
Prekės kodas: 053124

Sulankstomas planšetinio kompiuterio stovas Baseus Seashell (baltas)

Prekės kodas: 053124
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
1631
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Baseus Seashell sulankstomas planšetinio kompiuterio stovas (baltas)

Norite patogiai naudotis planšetiniu kompiuteriu? Rinkitės sulankstomą stovą iš Baseus! Jis išsiskiria gerai apgalvotu dizainu, todėl yra stabilus ir puikiai tinka įvairiai veiklai – nuo ​​filmų žiūrėjimo iki darbo. Jis taip pat labai stilingas, o sulankstomas dizainas ir kompaktiškas dydis leidžia jį lengvai transportuoti ir laikyti. Mėgaukitės patogiu naudojimu su Baseus Seashell!

-Baseus/B10451500211-00/7

Sulankstomas dizainas

Sulankstomas dizainas yra vienas didžiausių Baseus planšetės stovo privalumų. Naudojant „atverčiamo“ mechanizmą, jį galima išskleisti ir sulankstyti akimirksniu, o tai galima lengvai padaryti viena ranka. Kai naudojate stovą, jo stabili konstrukcija užtikrina saugų jūsų įrenginio palaikymą. Kita vertus, atėjus laikui jį susidėti, greitai sulankstysite iki kompaktiško dydžio, todėl jis neužims daug vietos. Tai puikus sprendimas tiems, kurie vertina funkcionalumą ir taupo erdvę.

-Baseus/B10451500211-00/5

Naudojimo patogumas

Naudojimo patogumas yra vienas iš pagrindinių sulankstomo planšetės stovo aspektų. Jo apatinė dalis gali tarnauti kaip dėklas smulkiems aksesuarams, tokiems kaip ausinės, laikrodis ar auskarai, todėl juo naudotis itin paprasta ir patogu. Be to, stovas siūlo begalinį aukščio reguliavimą nuo 140 iki 200 mm, todėl jį lengvai pritaikysite pagal savo individualius poreikius. Tačiau tai dar ne viskas – stovas aprūpintas ir dvigubu vyriu, kuris leidžia reguliuoti viršutinės dalies kampą iki 110°, o apatinės – iki 80°. Tai daro jį dar funkcionalesnį ir patogesnį.

-Baseus/B10451500211-00/2

Apgalvotas dizainas

Pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, stovas yra stabilus ir saugus jūsų įrenginiui. Strypo atrama yra 45 mm platesnė, o tai dar labiau padidina konstrukcijos stabilumą. Neslystančios silikoninės kojelės užtikrina, kad laikiklis išliks vietoje. Be to, stovas skirtas neblokuoti ekrano ar įrenginio įkrovimo prievado. Visą dizainą papildo silikoniniai dangteliai, kurie apsaugo jūsų įrenginį nuo įbrėžimų.

-Baseus/B10451500211-00/6

Platus suderinamumas

Baseus įtaisas demonstruoja platų suderinamumą. Šis universalus stovas, skirtas visų tipų planšetiniams kompiuteriams ir telefonams, idealiai tinka visiems, ieškantiems funkcionalumo ir universalumo viename. Nesvarbu, ar naudojate įrenginį žiūrėdami vaizdo įrašus, piešdami ar dirbdami, šis stovas puikiai atitiks jūsų poreikius. Taigi galite būti tikri, kad su „Baseus“ stovu bet kokia veikla su planšetiniu kompiuteriu ar telefonu taps daug patogesnė ir patogesnė.

-Baseus/B10451500211-00/1
Gamintojas Baseus
Modelis B10451500211-00
Matmenys 132 × 161 × 32 mm
Medžiaga ABS PC
Svoris apytiksliai 400 g
Spalva Balta
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas