Sulankstoma lazda Selfie Stick/ Tripod PU202 juoda
Prekės kodas: 055430

Sulankstoma lazda Selfie Stick/ Tripod PU202 juoda

Prekės kodas: 055430
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
1021
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Sulankstoma asmenukių lazda / trikojis Puluz sporto kameroms PU202 juodas

Ieškote patikrintos ir patvarios asmenukės lazdelės? PULUZ programėlė jums puikiai tiks! Pagaminta iš aukščiausios kokybės medžiagų, tarnaus Jums labai ilgai, suteikdama nepakartojamą naudojimo komfortą. Be to, galite reguliuoti jo ilgį, kad galėtumėte pritaikyti jo veikimą pagal savo poreikius. Pažiūrėkite, ką gausite su PULUZ!

02Puluz/PU202/7

Apgalvotas dizainas

Asmenukių lazda PULUZ yra pagaminta iš aukštos kokybės ABS, garantuojanti ne tik estetišką išvaizdą, bet ir tvirtumą bei stabilumą, kurie yra itin svarbūs fotografuojant ar filmuojant. Dėl trijų dalių dizaino galite reguliuoti ilgį nuo 20 cm iki net 63 cm, todėl galėsite reguliuoti įrenginį taip, kad jis atitiktų įvairius poreikius. Stulpelio montavimas yra greitas ir patogus, be to, jį galite paversti trikoju, padidindami jo funkcionalumą. Jame taip pat yra dirželis, kad būtų patogiau ir saugiau. Pažiūrėkite, ką PULUZ gali jums pasiūlyti!

02Puluz/PU202/6

Kiekvienos kelionės palydovas

Sulenkiama asmenukių lazda PULUZ yra puikus palydovas bet kuriai kelionei. Dėl nešiojamo dizaino jį nesunkiai tilpsite į rankinę ar kišenę, todėl visada bus po ranka, kai norėsite įamžinti nepamirštamų akimirkų. Bet tai dar ne viskas! Ši daugiafunkcė programėlė siūlo tris funkcijas viename: puikiai tiks ne tik fiksuoto kampo dinamiškiems sporto filmams įrašyti, bet ir kaip universalus laikiklis fotografuojant ir filmuojant sporto kamera, kompaktiniu fotoaparatu ar išmaniuoju telefonu. Taip pat galite naudoti kaip trikojį, užtikrinantį stabilumą fotografuojant. Pas mus kiekviena kelionė taps tikru nuotykiu, kupinu tobulų kadrų!

02Puluz/PU202/4

Įtraukta

  • Sulankstoma asmenukių lazda
  • Trikojo kojos
  • Juosta
Producer PULUZ
Modelis PU202
Medžiaga ABS
Ilgiai 20 cm, 58 cm, 63 cm
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas