Sukamasis telefono stovas Dudao F15 (juodas)
Prekės kodas: 3948410622863

Sukamasis telefono stovas Dudao F15 (juodas)

Prekės kodas: 3948410622863
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
993
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Besisukantis telefono stovas

Kurkite įspūdingus kadrus be apribojimų. Besisukantis telefono stovas siūlo veido ir objektų sekimo režimus. Ją galite naudoti įvairiais būdais – nesvarbu, ar transliuojate tiesiogiai socialinėje žiniasklaidoje, ar rengiate internetinę konferenciją. Jis sukasi 360 laipsnių ir leidžia reguliuoti pasvirimo kampą. Kruopščiai apgalvotas dizainas užtikrina stabilumą.

6.jpg

Veido ir objekto sekimas

Lopšyje yra išmanusis objektų sekimas, dėl kurio fotoaparatas automatiškai seka nurodytą objektą. Jame taip pat yra veido atpažinimo ir sekimo funkcija, todėl stovas seks jūsų veidą net judant.

3.jpg

Stabilūs kadrai visomis sąlygomis

Stovo pagrindas garantuoja patikimą stabilumą ir yra atsparus bet kokiems smūgiams. Pastatykite stovą ant lygaus paviršiaus, pritvirtinkite prie jo telefoną ir kurkite nuostabius kadrus beveik bet kokiomis sąlygomis. Dar daugiau, gaminys leidžia fotografuoti automatiškai – tereikia susipažinti!

4.jpg

Naudokite taip, kaip norite

F15 sukasi 360°, todėl galite būti tikri, kad visada būsite pasiekiamas. Taip pat galite reguliuoti jo kampą 37° aukštyn ir žemyn. Norite jį dar labiau pakoreguoti, kad atitiktų jūsų poreikius? Pasirinkite gulsčio arba portreto režimą.

1.jpg

Daug galimų programų

Besisukantis stovas puikiai tiks įvairiose situacijose. Be kita ko, jį naudosite įrašydami vaizdo įrašą savo socialinei žiniasklaidai – jis suderinamas su dauguma populiariausių socialinių tinklų. Jis taip pat pravers per vaizdo konferencijas darbe ar tiesioginės transliacijos metu. Jūsų galimybės neribotos!

2.jpg
Gamintojas Dudao
Modelis F15
Spalva Juoda
Bluetooth versija 5.0
Matmenys 95 x 95 x 195 mm
Medžiaga ABS + silikonas + metalas
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas