Stylus Baseus, skirtas Microsoft
Prekės kodas: 046165

Stylus Baseus, skirtas Microsoft

Prekės kodas: 046165
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
3451
Prekė sandelyje

Garantija 
0 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Baseus skirtas rašiklis, skirtas Microsoft

Padidinkite savo darbo efektyvumą ir sukurkite nuostabius meno kūrinius su Baseus pasiūlymu! Stiprus magnetinis rašiklio pritraukimas garantuoja stabilų ryšį, o aukšto slėgio jautrumas leidžia tiksliai piešti ir rašyti. Dėl Palm-Rejection technologijos galite laisvai naudotis įrenginiu, nesijaudindami dėl atsitiktinių prisilietimų. Galite laisvai reguliuoti linijų storį pakreipdami rašiklį tinkamu kampu. Be to, gaminys išsiskiria ilgu darbo laiku ir yra suderinamas su Microsoft MPP2.0.

-Baseus/SXBC070002/7

Didelis tikslumas

Dėl didelio jautrumo spaudimui rašyti ir piešti bus stebėtinai lengva. Rašikliu galite sukurti skirtingo storio linijas, pakreipdami jį tinkamu kampu. 90° kampas puikiai tiks rašant itin mažas raides, o 60° kampas tiks kuriant užrašus. Kūrybinėms užduotims 45° kampas bus puikus pasirinkimas. Atraskite savo kūrybinį potencialą su Baseus!

-Baseus/SXBC070002/3

Palm-Rejection Technology

Atraskite naują patogumo lygį. Delno atmetimo technologija suteikia galimybę rašyti ir piešti laisviau – kaip ant popieriaus lapo! Laisvai padėkite riešą į ekraną nesijaudindami, kad netyčia išeisite iš programos ar suaktyvinsite nepageidaujamą funkciją. Mėgaukitės didesniu tikslumu ir komfortu kurdami savo šedevrus.

-Baseus/SXBC070002/2

Rafinuotas dizainas

Mėgaukitės patogiu naudojimu dėl neslidaus dizaino. Elegantiškas dizainas su patobulinta rankena ir matiniu aliuminio lydinio korpusu suteikia tiek funkcionalumo, tiek estetinės vertės. Magnetinis dizainas leidžia lengvai laikyti rašiklį – lengvai pritvirtinsite jį prie planšetinio kompiuterio. Prietaisas taip pat užtikrina patikimą signalo kokybę. Be to, rašiklio antgaliai yra keičiami.

-Baseus/SXBC070002/1

Apgalvoti sprendimai

Rašiklio valdymas itin paprastas ir intuityvus – jums nereikės jaudintis, kad teks susieti įrenginius ar atsisiųsti papildomų programų. Gaminys aprūpintas 130 mAh talpos baterija, kurios dėka budėjimo režimu veikia iki 12 mėnesių. Spalvų indikatoriai leis stebėti jo būseną realiu laiku. Be to, rašiklis automatiškai persijungia į miego režimą po 4-5 valandų neveikimo, o tai taupo energiją.

-Baseus/SXBC070002/8

Įtraukta:

  • Stylus
  • Pakeičiamas antgalis
  • Kabelis 0,3 m
Gamintojas Baseus
Modelis SXBC070002
Akumuliatoriaus talpa 130 mAh
Medžiaga Aliuminio lydinys, POM + POE (patarimas)
Svoris 13,9 ± 0,5 g
Spalva balta
Suderinamumas WINDOWS – paviršius – knyga, knyga2, knyga3, nešiojamojo kompiuterio studija, studija, studija2, GO, GO2, GO3, nešiojamas kompiuteris, nešiojamas kompiuteris2, nešiojamasis kompiuteris3, nešiojamas kompiuteris 4, pro3, pro4, fithgen, pro7, pro8, pro7+, proX, 3
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas