Stovyklavietė Nitecore LR30, 205lm
Prekės kodas: 032747198465

Stovyklavietė Nitecore LR30, 205lm

Prekės kodas: 032747198465
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
3001
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Nitecore LR30 stovyklavimo lempa

Nitecore LR30 nedidelė stovyklavimo lempa puikiai tinka stovyklavimui ir kitai veiklai. Jis turi 205 lm galią ir aukštą CRI spalvų perteikimo indeksą. Jis gali šviesti baltai (3 ryškumo lygiai) ir raudonai (3 režimai). Jis yra IPX6 atsparus vandeniui ir įspūdingai patvarus. Jo veikimo laikas siekia 62 valandas. Prietaisas taip pat labai paprastas naudoti, lengvas ir nešiojamas.

Optimalus apšvietimas

Lempoje yra 6 LED, jos ryškumas siekia 205lm, o veikimo nuotolis iki 40m. Jis išsiskiria aukštu spalvų perteikimo indeksu (CRI≥90). Tai reiškia, kad jis gali užtikrinti puikios kokybės apšvietimą, artimą natūraliam, kad nevargintų akių. Be to, iš PC plastiko pagamintas difuzorius ir naudojama technologija daro šviesą minkštą, lygią ir nemirksi.

Raudona šviesa

LR30 taip pat gali švytėti raudonai. Toks apšvietimas puikiai tinka naudoti naktį, pavyzdžiui, fotografuojant ar stebint laukinę gamtą. Jis taip pat taupo energiją, o tai reiškia ilgą lempos tarnavimo laiką. Raudona šviesa taip pat išsiskiria didžiausiu bangos ilgiu, todėl geriau tinka naudoti, pavyzdžiui, rūke.

Papildomos galimybės

Galite lengvai pritaikyti šviestuvo veikimą pagal savo poreikius. Esant baltai šviesai, galite rinktis iš 3 ryškumo lygių – žemo, vidutinio ir didelio. LR30 turi 3 režimų raudoną lemputę - nuolatinė šviesa, mirksi lemputė ir SOS lemputė. Įrenginyje yra vienas mygtukas, kuriuo galėsite patogiai jį valdyti.

Nerūpestingas maitinimo šaltinis

Pakanka vienos 18650 baterijos (nepridedama) šviestuvui maitinti, o esant mažiausiam ryškumo lygiui (žemas, 12lm) jis veiks iki 62 valandų. Taigi jums nereikės jo įkrauti per dažnai ir nereikės su savimi turėti kelių atsarginių baterijų. Taip pat galite naudoti dvi CR123 arba RCR123 baterijas, kad maitintumėte šviesą. Įrenginyje taip pat yra įmontuotas mėlynos šviesos indikatorius, rodantis akumuliatoriaus įtampą.

Lengvas ir nešiojamas

Šviestuvas sveria tik 62g (be akumuliatoriaus) ir yra itin kompaktiškas. Jį nesunkiai įsidėsite į krepšį ar kuprinę ir pasiimti su savimi į palapinę. Taip pat galite patogiai pasidėti norimoje vietoje – speciali rankena leidžia pakabinti ant kabliuko, o magnetinis pagrindas – saugiai pritvirtinti prie metalinio paviršiaus.

Veiks beveik bet kokiomis sąlygomis

Įrenginys pagamintas iš patvaraus PC plastiko, todėl yra itin tvirtas ir atsparus pažeidimams. Net nukritus iš iki 1 m aukščio jo nepakenks. Lempa taip pat išsiskiria IPX6 atsparumu vandeniui, o tai reiškia, kad ją galėsite naudoti net lyjant. Vandens lašai ar atsitiktinis aptaškymas jam nekelia grėsmės!

Specification

Prekės ženklas Nitecore
Modelis LR30
Ryškumas Iki 205lm
diapazonas Iki 40 m
Veikimo laikas Iki 62 val.
LED skaičius 6
Maitinimo šaltinis 1x 18650 baterija / 2x CR123 (nepridedama)
Spindulio spalva Aukštas CRI balta šviesa, raudona papildoma šviesa
Matmenys 92x44x31mm
Svoris 62g
Atsparus vandeniui IPX6
Atsparumas smūgiams Iki 1 m
Spalva Geltona

Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas