Stalinio kompiuterio monitoriaus LED šviesos juosta Elesense E1132 (juoda)
Prekės kodas: 054197

Stalinio kompiuterio monitoriaus LED šviesos juosta Elesense E1132 (juoda)

Prekės kodas: 054197
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
4661
Prekė sandelyje

Garantija 
12-/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

Elesense E1132 monitoriaus lempa (juoda)

Pasirinkę Elesense E1132 monitoriaus lempą, įgysite du šviesos šaltinius, kurie palengvins darbą prie kompiuterio nepakenkiant akių sveikatai. Dėl galimybės reguliuoti ryškumo lygį ir spalvų temperatūrą nuo 2700K iki 6500K, įrenginys puikiai veiks įvairiose programose. Jo veikimas yra intuityvus, o diegimas vyksta sklandžiai ir be problemų. Nuo šiol galėsite mėgautis optimaliu apšvietimu taupydami vietą ant stalo.

Elesense/E1132-black/1

Du šviesos šaltiniai

Elesense monitoriaus lempa turi du šviesos šaltinius, kurie užtikrina puikų matomumą ir komfortą, todėl darbas ir pramogos yra patogi patirtis. Galinis apšvietimas yra subtilus ir garantuoja unikalią atmosferą, išryškindamas spalvų gylį ir kontrastus ekrane. Kita vertus, asimetriškas priekinis apšvietimas yra kruopščiai sukurtas taip, kad išryškintų stalo ir klaviatūros sritį. Taip pašalinamas varginantis blizgesys, sukuriama ideali aplinka susikaupimui ir kūrybiniam darbui.

Elesense/E1132-black/4

Pritaikykite apšvietimą pagal savo poreikius

Užtikrinti optimalias sąlygas dirbdami ir pramogaudami Naudodami galimybę reguliuoti ryškumo lygį galite lengvai pritaikyti apšvietimą bet kokiai situacijai, išsaugodami savo akis sveikas. Taip pat galite pakeisti spalvų temperatūrą nuo 2700K iki 6500K, mėgaudamiesi šilta ir vėsia šviesa.

Elesense/E1132-black/2

Intuityvus valdymas

Jums nebus sunku valdyti E1132 lempą. Vienu prisilietimu galite perjungti priekinį ir galinį apšvietimą. Dviem paspaudimais galite reguliuoti spalvų temperatūrą. Be to, sukant ratuką pagal laikrodžio rodyklę, ryškumo lygis padidės, o prieš laikrodžio rodyklę – sumažins. Kaip matote, buvo pasirūpinta, kad jums būtų suteiktas aukščiausio lygio patogumas!

Elesense/E1132-black/3

Sutaupykite vietos ant stalo

Kuriant Elesense monitoriaus lempą daugiausia dėmesio buvo skiriama efektyviam darbo vietos panaudojimui. Pritvirtinkite įrenginį ant ekrano viršaus ir mėgaukitės padidintu produktyvumu bei svajingu komfortu, kai naudojatės kompiuteriu, neprarasdami vertingos vietos prie stalo. Be to, E1132 yra su integruotu laidu ir veikia laidiniu būdu, todėl visada yra patikimas šviesos šaltinis.

Elesense/E1132-black/5
Gamintojas Elesense
Modelis E1132
Šviesos šaltinis Priekyje: 90 karoliukų; gale: 48 karoliukai
CRI 97
Spalvų temperatūra 700K iki 6500K
Maitinimo šaltinis 5V, 1.3A
Pritemdymo schema Analoginis pritemdymas
Medžiaga Aliuminio lydinys, ABS, PC, cinko lydinys
Spalva Juoda
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas