Stačiakampė kepsnių kepsninė Pensofal Cuprum 35x26 6716
Prekės kodas: 5-PEN 6716
Stačiakampė kepsnių kepsninė Pensofal Cuprum 35x26 6716

Stačiakampė kepsnių kepsninė Pensofal Cuprum 35x26 6716

Prekės kodas: 5-PEN 6716
Stačiakampė kepsnių kepsninė Pensofal Cuprum 35x26 6716
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
3772
Prekė sandelyje

Garantija 
12 mėn.

Pristatymas 
per 4 - 8*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma
Itališko prekės ženklo Pensofal serija CUPRUM sukurta remiantis naujausiomis technologijomis, naudojamomis šiuolaikinių virtuvės reikmenų gamyboje. Išties unikalus 7 sluoksnių dizainas CUPRUM siūlo vienus novatoriškiausių ir įspūdingiausių virtuvės reikmenų.
 
Naujovės kiekvienai virtuvei
Kiekvienas „Pensofal CUPRUM“ indas yra ilgalaikių tyrimų ir plėtros rezultatas, dėl kurio buvo sukurta puiki itališka serija. Sudėtingas keptuvių dizainas sukurtas su daugybe privalumų ir patobulinimų, palyginti su daugeliu rinkoje esančių keptuvių, ir sujungia aukštą kokybę, elegantišką išvaizdą ir prabangą.
Jų universalumas yra didžiulis, išskyrus tai, kad jos tinka difuziniams paviršiams, indaplovėje, kiekvieną indą galima naudoti orkaitėje, net keptuves!
 
Universalus dugnas
Technologija, pagal kurią pagamintas kaltinis dugnas sukurtas užtikrina idealius rezultatus virtuvėje. Jis pagamintas iš dviejų sluoksnių nerūdijančio plieno – tai visiškai nauja technologija, kuri užtikrins super laidumą ir efektyvų šilumos paskirstymą, kad būtų lengviau ir ekonomiškiau gaminti maistą. Dugnas yra universalus ir tinka visų tipų šiandien naudojamoms kaitvietėms – dujinėms, elektrinėms, stiklo keramikos ir net indukcinėms.
 
Pensofal - CUPRUM vario serijoje naudojama danga yra patentuota. italų kompanija ir yra maksimalių rezultatų garantas. Jo atsparumą lemia natūralių mineralų sutvirtinimas, užtikrinantis komfortą ir ramybę.
 
Unikali daugiasluoksnė struktūra
Kad atitiktų šiandienos individualius reikalavimus , visose CUPRUM dalyse nėra tokių ingredientų kaip PFOA, švinas, nikelis ir kiti sunkieji metalai. Talpyklos yra draugiškos aplinkai ir kaitinant neišskiria kenksmingų dalelių.
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas