SPOTX „Bluetooth“ 2 krypčių palydovinis pasiuntinys
Prekės kodas: 1104

SPOTX „Bluetooth“ 2 krypčių palydovinis pasiuntinys

Prekės kodas: 1104
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
38800
Prekė sandelyje

Garantija 
24 mėn.

Pristatymas 
per 2 - 3*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
„SPOT X“ teikia dvipusį pranešimų siuntimą, kad padėtų apsaugoti ir sujungti darbuotojus už mobiliojo ryšio ribų. Su visa QWERTY klaviatūra, skirta susirašinėjimui arba suporuota su išmaniuoju telefonu per „Bluetooth“, vartotojai gali prisijungti su vadovais, kolegomis ir šeimos nariais arba tiesiogiai bendrauti su visą parą veikiančiomis paieškos ir gelbėjimo tarnybomis. Vadovai gali tiksliai nustatyti vietą ir stebėti nutolusių darbuotojų judėjimą, o naudodami savo unikalų mobiliojo telefono numerį gali bet kada pradėti siųsti pranešimus tiesiai į SPOT įrenginį.
Pagrindinės funkcijos
BLUETOOTH
_
BLUETOOTH
_101 Prie OTE taip pat galima prijungti OTE. X programėlę ir po ranka naudokite palydovinį ryšį.
MESSAGE
Praneškite nuotoliniams arba vienišiems darbuotojams bet kuriuo mobiliojo telefono numeriu arba el. pašto adresu iš praktiškai bet kurios pasaulio vietos. SPOT Mano paskyra yra įkelta su 14 iš anksto nustatytų pranešimų, kuriuos galima toliau tinkinti ir sinchronizuoti su jūsų SPOT X įrenginiu bei galimybe siųsti pasirinktinius pranešimus.
SOS
Darbuotojai gali siųsti pagalbos pranešimą FocusPoint International, Inc. gelbėjimo gamtos koordinavimo centrui, bendrauti apie nelaimės atveju, perduokite GPS koordinates ir gaukite patvirtinimą, kai pagalba bus pakeliui.
TRACKING
Nustatykite sekimą 2½, 5, 10, 30 arba 60 minučių intervalais, kad galėtumėte stebėti beveik realiu laiku naudodami SPOT lengvai naudojamą SPOT žemėlapių sąsają.
CHECK IN
Darbuotojai gali greitai ir lengvai užsiregistruoti ir pateikti būsenos naujinius.
HELP/SPOT S.O.V. (Išsaugokite mūsų transporto priemonę)
Siųskite įspėjimą iš anksto užprogramuotiems kontaktams, kai transporto priemonė išjungta. Arba naudokite SPOT S.O.V. už pagalbą kelyje. (Reikalinga papildoma paslauga).
COMPASS
Įtaisytas kompasas ir programuojami maršruto taškai, padedantys vartotojui naršyti.
Globalstar Mapping ServicesGlobalstar Mapping Services0_0_0_0_0_0_01 jūsų versluiTiesioginis ir istorinis stebėjimas, įspėjimai ir bendri vaizdaiTurtas, vietos ir geotvorosIšplėstinė ataskaita
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas