Sponge turistinė kuprinė 15.6 Abrikosų
Prekės kodas: 5-Tourist-A
Sponge turistinė kuprinė 15.6 Abrikosų

Sponge turistinė kuprinė 15.6 Abrikosų

Prekės kodas: 5-Tourist-A
Sponge turistinė kuprinė 15.6 Abrikosų
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
4515
Prekė sandelyje

Garantija 
12 mėn.

Pristatymas 
per 4 - 8*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Savybės
Sponge Tourist įkvėpė kelionės, bet skirta kiekvienai dienai. Jauskitės laisvai eidami į darbą, verslo susitikimą, paskaitas, pamokas ar tiesiog laisvalaikiu.
Erdvus su daugybe kišenių
Pamirškite netvarką savo kuprinėje, rasite didelę ir nedidelės kišenės įvairiems daiktams susidėti: nešiojamam kompiuteriui ar knygoms, telefonui, planšetei, piniginei, užrašų knygelei, akiniams, išorinei baterijai, marškiniams ir kt. Pritvirtinkite kompiuterį specialiu dirželiu. Kuprinės šonuose yra talpios kišenės vandens buteliui ar skėčiui.
USB jungtis
USB įkrovimas yra praktiškas ir patogus. Juk būna atvejų, kai telefonas išsikrauna netinkamu laiku. Ši kuprinė – puikus sprendimas, viduje galite laikyti išorinę bateriją su laidu, kurios visos sujungtos, kad einant būtų galima įkrauti telefoną. Patogu keliauti ir naudoti.
Kokybė ir patogumas
Kuprinė pagaminta iš aukštos kokybės medžiagos. Ergonomiškas dizainas, gerai paskirstytas svoris, plačios ir patogios petnešos.
Atsparus vandeniui
Pagamintas iš lietui ir drėgmei atsparios medžiagos, jums nereikės jaudintis, kad jūsų kompiuteris ar svarbūs dokumentai sušlaps lyjant stipriam lietui.
Kelionės
Puikiai tinka rankiniam bagažui. Jame yra dirželis, skirtas pritvirtinti prie lagamino, ir vidinė kišenė svarbiems dokumentams laikyti. Dėl to ši kuprinė labai patogi keliaujant.
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas