Spausdintuvas HP LaserJet Pro 4002dw
Prekės kodas: 2Z606F#B19

Spausdintuvas HP LaserJet Pro 4002dw

Prekės kodas: 2Z606F#B19
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
42900
Prekė sandelyje

Garantija 
24 mėn.

Pristatymas 
per 5 - 8*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

Tikrai išmanioji technologija

A4 formato vienspalvis lazerinis spausdintuvas "HP LaserJet Pro 4002dw" standartiškai yra belaidis ir suderinamas su "Wi-Fi Direct", "Apple AirPrint", "Mopria" ir "HP Smart" programėle, todėl galite lengvai spausdinti iš bet kurios namų ar biuro vietos.

Be to, spausdintuvas taip pat yra belaidis, turi USB ir "Ethernet" sąsają, jei naudotojams reikia laidinio ryšio. 1200 MHz procesorius užtikrina, kad visos spausdinimo užduotys būtų atliktos greitai, o pirmasis puslapis išspausdinamas vos per 6,3 sekundės.

 

Idealiai tinka mažam biurui

Spausdintuvas idealiai tinka mažiems ar namų biurams, kuriuose reikia reguliariai spausdinti dokumentus. 381 mm (plotis) x 357 mm (gylis) x 216 mm (aukštis) dydžio spausdintuvas tinka biurams, kuriuose trūksta vietos.

A4 formato vienspalvis lazerinis spausdintuvas "HP LaserJet Pro 4002dw" turi 250 lapų įvesties dėklą ir 100 lapų daugiafunkcinį dėklą, todėl įvairaus dydžio ir pobūdžio spausdinimo darbus galima atlikti greitai, nereikia nuolat pildyti popieriaus dėklų. Lazerinis spausdintuvas veikia efektyviai, jo spausdinimo sparta siekia iki 40 psl. per minutę, o standartinė spausdinimo kokybė - dvipusė.

  

5 Best Laser Printers for Every Need | HP® Tech Takes

Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas