Spausdintuvas Epson EcoTank L3560, A4, Wi-Fi
Prekės kodas: 0299037594532

Spausdintuvas Epson EcoTank L3560, A4, Wi-Fi

Prekės kodas: 0299037594532
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
37700
Prekė sandelyje

Garantija 
24 mėn.

Pristatymas 
per 5 - 8*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

Atsisveikinkite su kasetėmis

„EcoTank“ leidžia be vargo spausdinti namuose – itin didelės talpos rašalo talpyklas galima lengvai papildyti rašalu, o buteliukai su užraktu sukurti taip, kad į jas būtų galima įdėti tik reikiamą spalvą.

 

Ir toliau taupykite

Šis ekonomiškas spausdintuvas leidžia sutaupyti iki 90 % spausdinimo išlaidų, o pakuotėje yra papildomas juodo rašalo buteliukas, kurio pakaks net iki 3 metų. Vienas rašalo buteliukų rinkinys leidžia atspausdinti iki 4300 nespavotų ir 7300 spalvotų puslapių, o tai atitinka net 66 rašalo kasetes!

 

„Epson Smart Panel“ programėlė

Ši programėlė leidžia valdyti spausdintuvą iš išmaniojo įrenginio. Galite spausdinti, kopijuoti ir nuskaityti dokumentus bei nuotraukas, nustatyti, stebėti spausdintuvą ir šalinti jo gedimus, taip pat leisti pasireikšti kūrybiškumui naudodami įvairius meninius šablonus.

 

Daugybė funkcijų

Su 3,7 cm spalvotu LCD ekranu, nuotraukų spausdinimu be kraštų (iki 10 x 15 cm) ir iki 15 puslapių per minutę greičiu5 lengvai atliksite įvairias užduotis.

 

Modernus lankstumas

Kompaktiškas dizainas, „Apple AirPrint“ palaikymas ir „Wi-Fi“ bei „Wi-Fi Direct“ ryšys leidžia lengvai integruoti šį spausdintuvą į esamą namų įrangą ir spausdinti iš mobiliųjų telefonų, planšetinių ir nešiojamųjų kompiuterių.

 

„Heat-Free“ technologija

Naudodami „PrecisionCore“ „Heat-Free“ technologiją galite mėgautis mažesniu energijos suvartojimu ir mažesniu keičiamų dalių poreikiu. Be to, spausdinimo galvutė yra sumontuota iš anksto, todėl spausdintuvą nustatysite be vargo.

Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas