Spausdintuvas Epson EcoTank L1270
Prekės kodas: 989901940224-1

Spausdintuvas Epson EcoTank L1270

Prekės kodas: 989901940224-1
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
26600
Prekė sandelyje

Garantija 
24 mėn.

Pristatymas 
per 5 - 8*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

Atsisveikinkite su kasetėmis

Naudodami „EcoTank L1270“ namuose spausdinate be rūpesčių – itin didelės talpos rašalo talpyklos leidžia jas lengvai papildyti, o buteliukai su užraktu sukurti taip, kad būtų galima įdėti tik tinkamą spalvą. Priekiniame rašalo lygio ekrane patogu stebėti, kada pagaliau reikia papildyti.

  

Ir toliau taupykite

Šis ekonomiškas spausdintuvas sutaupo iki 90 % spausdinimo išlaidų*, o jo pakuotėje yra rašalo, kurio užteks iki 3 metų*. Su komplekte esančiu rašalu išspausdinkite iki 8100 puslapių nespalvotai ir 6500 puslapių spalvotai*, o atsarginių rašalo buteliukų rinkinys prilygsta net 66 rašalo kasetėms*.

  

„Epson Smart Panel“ programėlė

Ši programėlė leidžia valdyti spausdintuvą iš išmaniojo įrenginio*. Galite spausdinti dokumentus bei nuotraukas, nustatyti, stebėti spausdintuvą ir pašalinti triktis naudodami savo telefoną ar planšetinį kompiuterį.

   

Daugybė funkcijų

L1270 spausdintuve yra 100 puslapių galinis popieriaus dėklas, galima spausdinti nuotraukas be kraštų (iki 10x15 cm), spausdinimo greitis iki 10 puslapių per minutę*, todėl lengvai atliksite įvairias užduotis.

   

Modernus lankstumas

Kompaktiškas dizainas, „Wi-Fi“ bei „Wi-Fi Direct“ ryšys leidžia lengvai integruoti šį spausdintuvą į esamą namų įrangą ir spausdinti iš mobiliųjų telefonų, planšetinių ir nešiojamųjų kompiuterių*.

  

„Heat-Free“ technologija

Naudodami „Micro Piezo“ „Heat-Free“ technologiją galite mėgautis mažesniu energijos suvartojimu ir mažesniu keičiamų dalių poreikiu. Be to, spausdinimo galvutė yra sumontuota iš anksto, todėl spausdintuvą nustatysite be vargo.

Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas