Spausdintuvas Canon i-SENSYS MF752Cdw, A4, Wi-Fi
Prekės kodas: 5455C012

Spausdintuvas Canon i-SENSYS MF752Cdw, A4, Wi-Fi

Prekės kodas: 5455C012
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
49600
Prekė sandelyje

Garantija 
24 mėn.

Pristatymas 
per 3 - 5*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

Šį spausdintuvą galima prijungti prie kompiuterio per USB, tinklą arba belaidį ryšį, be to, jis turi "Wi-Fi Direct" funkciją, kad būtų lengva spausdinti iš mobiliųjų įrenginių. Be to, šis spausdintuvas palaiko UFRII, PCL 5c ir PCL6, todėl galite būti tikri, kad jis veiks su visais jūsų įrenginiais ir programine įranga. Šis spausdintuvas, turintis 1 GB operatyviosios atminties ir 2 x 1200 MHz procesorių, taip pat yra spartus - pirmojo puslapio atspausdinimo laikas siekia 7,1 sekundės.

 

Funkcijos ir privalumai

Spausdintuvas "Canon i-SENSYS MF752Cdw" gali spausdinti iki 33 puslapių per minutę spalvotai ir nespalvotai, todėl tai puikus pasirinkimas įmonėms, kurioms reikia greitai spausdinti. Spausdintuvo spausdinimo skiriamoji geba yra iki 1 200 x 1 200 dpi, todėl spausdintuvas spausdina aukštos kokybės spaudinius, kurie puikiai atrodys tiek verslo, tiek asmeniniam naudojimui. Įrenginys taip pat turi saugaus spausdinimo funkcijas, leidžiančias įmonėms saugoti konfidencialius dokumentus.

 

Greitas ir efektyvus spausdinimas

Spausdintuvas gali automatiškai spausdinti abiejose popieriaus pusėse, todėl taupomas laikas ir popierius. Jame yra 12,7 cm spalvotas LCD jutiklinis ekranas, kuriame lengva naršyti spausdintuvo meniu ir nustatymus. Šis spausdintuvas suderinamas su "Windows" ir "Mac", todėl galite jį naudoti su bet kuriuo namuose esančiu kompiuteriu.

Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas