Spausdintuvas Canon I-SENSYS MF272DW
Prekės kodas: 5621C013

Spausdintuvas Canon I-SENSYS MF272DW

Prekės kodas: 5621C013
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
31400
Prekė sandelyje

Garantija 
24 mėn.

Pristatymas 
per 5 - 8*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

Sukurta sujungti

"i-SENSYS MF272dw" siūlo išsamias ryšio galimybes, todėl jis puikiai tinka šiuolaikinei darbo vietai. Standartinės USB, tinklo, belaidžio ryšio ir "Wi-Fi Direct" sąsajos leidžia "Canon i-SENSYS MF272dw" naudotojams prisijungti įvairiais būdais.

Be to, naudotojai gali be vargo spausdinti iš "Apple" ir "Android" įrenginių, nes standartinė įranga suderinama su "Apple AirPrint" ir "Mopria Alliance". MF272dw taip pat palaiko "Windows" ir "Mac" operacines sistemas, todėl jis yra universalus bet kokių namų ar mažo biuro patalpų priedas.

  

Sukurtas dėl greičio ir patikimumo

Canon i-SENSYS MF272dw sukurtas taip, kad padėtų naudotojams padidinti produktyvumą, nes standartinė "3-in-1" (spausdinimo, nuskaitymo ir kopijavimo) funkcija yra standartinė. Nespalvoto spausdinimo greitis siekia iki 29 psl. per minutę, todėl "Canon i-SENSYS MF272dw" gali lengvai atlikti spausdinimo užduotis, o 5 eilučių LCD ekranas leidžia lengvai naršyti po visas spausdintuvo funkcijas. Be didelio spausdinimo greičio, MF272dw taip pat gali spausdinti profesionalios kokybės dokumentus su įspūdinga iki 2400 x 600 dpi raiška.

  

Canon imageCLASS MF272dw - Wireless, Duplex Laser Printer - Walmart.com

Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas