Spausdintuvas Canon i-SENSYS LBP246dw
Prekės kodas: 5952C006

Spausdintuvas Canon i-SENSYS LBP246dw

Prekės kodas: 5952C006
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
32300
Prekė sandelyje

Garantija 
24 mėn.

Pristatymas 
per 5 - 8*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

Padidinkite produktyvumą

Dideliu, iki 40 psl. per minutę, spausdinimo greičiu, "Canon i-SENSYS LBP246dw" sukurtas lengvai atlikti įvairias spausdinimo užduotis. Iki 1200 x 1200 dpi raiška užtikrina, kad tekstas būtų ryškus, o 250 lapų įvesties dėklas leidžia spausdinti didelėmis apimtimis.

Canon i-SENSYS LBP246dw veikia 1200 MHz procesorius kartu su 1 GB RAM, užtikrinantis įspūdingą našumą, kai jo reikia. Dėl kompaktiško dizaino šis spausdintuvas idealiai tinka darbo vietoms, kuriose trūksta vietos, o 5 eilučių LCD ekranas taip pat leidžia lengvai naršyti po visas LBP246dw funkcijas.

 

Palaikykite ryšį

Sukurtas atsižvelgiant į ryšio galimybes, "Canon i-SENSYS LBP246dw" leidžia naudotojams belaidžiu būdu spausdinti iš "Apple" ir "Android" įrenginių, o standartinė įranga visiškai suderinama su "AirPrint" ir "Mopria". Naudodami "Canon PRINT Business" programą naudotojai taip pat gali patogiai spausdinti iš išmaniųjų telefonų ar planšetinių kompiuterių iš bet kurios darbo vietos.

Canon i-SENSYS LBP246dw taip pat suderinamas su įvairiomis operacinėmis sistemomis, įskaitant Windows, Mac ir Linux, todėl įspūdingu šio spausdintuvo funkcijų rinkiniu gali naudotis įvairūs naudotojai.

 

Saugumo pagrindas

"Canon i-SENSYS LBP246dw" turi pažangiausias technologijas, skirtas užtikrinti, kad jūsų duomenys būtų apsaugoti. Saugumo funkcijos apima programinę įrangą, kuri automatiškai patikrina spausdintuvo programinę įrangą paleidimo metu, kad būtų užtikrinta, jog naudojama teisėta programinė įranga, o aptikus anomaliją, spausdintuvas automatiškai perkraunamas į saugią būseną.

Kitos funkcijos apima saugų PIN spausdinimą, užtikrinantį, kad dokumentai būtų išleidžiami tik įvedus asmeninį PIN kodą ir taip padidinus duomenų apsaugą.

  

          i.pcmag.com/imagery/reviews/04RwRD0e1pAIxg8m7J2j6v...

Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas