Spausdintuvas Brother DCP-J1050DW
Prekės kodas: 989901434594-1

Spausdintuvas Brother DCP-J1050DW

Prekės kodas: 989901434594-1
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
15300
Prekė sandelyje

Garantija 
24 mėn.

Pristatymas 
per 5 - 8*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

DCP-J1050DW yra stilingas ir kompaktiškas prietaisas, puikiai tinkantis naudoti namuose. Šis spausdintuvas turi daug funkcijų, kurios bus naudingos Jūsų namuose. Galite spausdinti spalvotus dokumentus ar nuotraukas belaidžiu būdu arba iš savo mobiliojo telefono naudodami „Brother Mobile Connect“ programėlę.

Išmanus, stilingas, kompaktiškas

Šis daugybe funkcijų aprūpintas įrenginys siūlo daug naudos asmeniniam vartotojui. Plati jungčių įvairovė, įskaitant mobilųjį suderinamumą - viskas telpa šiame stilingame ir kompaktiškame korpuse.

Prietaiso matmenys siekia vos 400 mm (plotis) x 343 mm (ilgis) x 151mm (aukštis), o svoris tik 6,9kg. Jis be jokio vargo tilps bet kurioje jūsų namų vietoje.

Daugiafunkcinis įrenginys asmeniniam / namų naudojimui

Jei ieškote įrenginio, kuris atlieka pagrindines daugiafunkcinio spausdintuvo funkcijas, susipažinkite su Brother DCP-J1050DW.

Ryškus rašalinis spausdinimas, tikslus kopijavimas ir didelės skiriamosios gebos skenavimas telpa viename, vietą taupančiame ir stilingame įrenginyje. Tai tikrai įvairiomis funkcijomis pasižymintis įrenginys visiems jūsų namų ar mažo biuro poreikiams patenkinti.

Visiems patogus įrenginys

Leiskite DCP-J1050DW spausdintuvui atlikti visus darbus. Nuo to momento, kai išpakuojate, jais neįtikėtinai paprasta naudotis.

Po greito nustatymo žduotis galite valdyti naudodami 4,5 cm spalvotą LCD ekraną arba „Brother Mobile Connect“ programėlę.

Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas