Sony ZV-E1 + 28-60mm (White)
Prekės kodas: 027242925786

Sony ZV-E1 + 28-60mm (White)

Prekės kodas: 027242925786
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
2 45900
Paskutinė prekė

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 9 - 11*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

 

Sony ZV-E1 + 28-60 mm (White)

ZV-E1 viso kadro vaizdo tinklaraščių kamera.

Naujausios technologijos vaizdo tinklaraštininkams

Naujausias BIONZ XR™ variklis, veikiantis kartu su ZV-E1 12,1 MP2 viso kadro jutikliu, užtikrina spartų apdorojimą, kad būtų galima įrašyti 4K 60p, 120p, o DI apdorojimo blokas pagerina subjektų atpažinimo galimybes pažangioms tinklaraščių kūrimo programoms.

CMOS „Exmor R™“ jutiklis su galiniu apšvietimu

ZV-E1 yra pirmoji „Sony“ vaizdo tinklaraščiams skirta kamera su 12,1 MP 35 mm CMOS vaizdo jutikliu su galiniu apšvietimu, užtikrinančiu daugiau kaip 15 laipsnių platumą, mažą triukšmą, didelį jautrumą ir nuostabų viso kadro „bokeh“ efektą.

BIONZ XR vaizdų apdorojimo procesorius

Naujasis „BIONZ XR“ vaizdo apdorojimo variklis, turintis iki 8 kartų didesnę apdorojimo galią, padidina jautrumą, tikslų gradacijos perteikimą ir spalvų atkūrimą bei mažą triukšmo lygį.

DI apdorojimo įrenginys

ZV-E1 turi dirbtinio intelekto procesorių, specialiai skirtą dideliam duomenų kiekiui apdoroti, kad būtų galima plačiau ir tiksliau atpažinti subjektus.

 

Sony“ E tipo objektyvų sistema

Keiskite vaizdus naudodami skirtingus objektyvus

ZV-E1 įrengtą „Sony“ E tipo objektyvų sistemą galima naudoti su visais E tipo objektyvais, įskaitant „G Master“ seriją, pasižyminčiais stulbinančia raiška ir pasaulinio lygio „bokeh“ efektu. 12–1200 mm židinio nuotolio pasirinkimas suteikia išskirtinę kūrybos kontrolę.

Intuityvus kinematografinio vaizdo tinklaraščio nustatymas

Kurkite įsimintinus vaizdus naudodami „S-Cinetone™“ ir kitus nustatymus

Naudodami kinematografinio vaizdo tinklaraščio nustatymą ir pasirinkdami „Išvaizda ir nuotaika“, galite sukurti kinematografinę vaizdo tinklaraščio medžiagą, atitinkančią sceną ir jūsų kūrybinį sumanymą. Bendrą kinematografiškumo įspūdį dar labiau sustiprina 24 kadrų per sekundę dažnis ir plačiaekranis „Cinemascope“ formatas (2,35:1) su juodomis juostomis virš vaizdo ir po juo.

Pasikliaukite stabiliu kameros darbu

5 ašių integruotas stabilizavimas, dinaminis režimas ir kadrų stabilizatorius

Kompaktiškas, tikslus stabilizavimo blokas ir giroskopiniai jutikliai bei optimizuoti algoritmai užtikrina iki 5,0 žingsnių stabilizavimą. Dinaminis aktyvusis režimas dar labiau pagerina stabilumą iki 30 %, palyginti su ankstesniu, o kadravimo stabilizatorius13 automatiškai palaiko objekto padėtį kadre, naudodamas dinaminį aktyvųjį režimą ir dirbtiniu intelektu pagrįstą subjekto atpažinimą.

DI pagrįstas automatinis kadravimas filmams

Automatiškai sureguliuokite kadravimą, kad išryškėtų pagrindinis subjektas

Naudojant DI paremtą subjektų atpažinimo technologiją, automatinio kadravimo funkcija automatiškai apkarpo kadrą, kad filmuojant subjektas būtų matomoje vietoje. Nors kamera sumontuota ant trikojo, kadras nuolat koreguojamas taip, kad nufilmuota medžiaga atrodytų taip, tarsi objektą sekiotų patyręs operatorius.

Atpažinimo AF realiuoju laiku

Žmogaus pozos įvertinimas naudojant skeletu pagrįstą modelį. Naudodama naujovišką dirbtinio intelekto procesorių, ZV-E1 tiksliai atpažįsta judesius pagal objekto formos duomenis, todėl žmogaus akių atpažinimas pagerėja maždaug 60 %. Žmogaus pozos įvertinimo technologija atpažįsta kūno ir galvos padėtį, todėl galite stebėti net nuo kameros nusisukusį ar kaukę dėvintį subjektą.

Sulėtintas ir pagreitintas vaizdas

Užfiksuokite veiksmą neįtikėtinai detaliai. Tiesiogiai atkuriant sulėtintus arba pagreitintus filmus S&Q režimu, kai naudojamas XAVC S-I formatas 60p, didžiausia 600 Mbps bitų perdavimo sparta (4:2:2 10 bitų, H.264, All-I) užtikrina puikų vaizdą. Naudojant XAVC S formatą, galima iki 10 kartų sulėtinti judesius „Full HD“ raiška 240 KPS (24 taškų įrašymas), todėl dinamiškos sporto varžybos ir kitas veiksmas matomi naujai.

FE 28-60 mm (White)

Naujausia mechaninė ir optinė technologija užtikrina viso kadro našumą su lengviausiu ir kompaktiškiausiu pasaulyje standartinio priartinimo objektyvu. Nors FE 28-60 mm F4-5.6 yra sukurtas taip, kad jį būtų lengva nešiotis rankinėje kasdieniniam naudojimui, jo židinio nuotolis yra 28 mm-60 mm, kad padidintumėte viso kadro pasiekiamumą.

Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas