Sonic dantų šepetėlis su programėle vaikams ir antgalių rinkiniu Bitvae K7S (rožinis)
Prekės kodas: 051509

Sonic dantų šepetėlis su programėle vaikams ir antgalių rinkiniu Bitvae K7S (rožinis)

Prekės kodas: 051509
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
3192
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Sonic dantų šepetėlis vaikams su programėle ir antgalių rinkiniu Bitvae K7S (rožinis)

Ar norite pasirūpinti sveikomis savo vaikų šypsenomis? Ieškote jiems tinkamo dantų šepetėlio? Bitvae BVK7S bus puikus pasirinkimas! Dėka 3 skirtingų režimų, pritaikysite jo veikimą pagal savo mažylio amžių, todėl prietaisas tiks tiek mažyliams, tiek paaugliams. Negana to, speciali programėlė visą burnos higienos procesą padarys malonesnį, nes pavers jį puikia pramoga! Su Bitvae jūsų vaikas visada turės gerai prižiūrimus ir sveikus dantis.

BITVAE/K7S-pink/10

Skirtingi veikimo režimai

Bitvae sonic dantų šepetėlis gali dirbti 3 skirtingais režimais, o jo vibracijos greitis per minutę yra 40800. Gum Care naudojamas švelniai stimuliacijai, vadinasi, gali pagerinti kraujotaką dantenose. Jei jūsų vaikas turi labai jautrius dantis, rinkitės režimą Mild (jis puikiai tinka ir vyresniems nei 6 metų vaikams). Vaikams nuo 9 iki 12 metų Soft režimas bus geriausias pasirinkimas. Visa tai reiškia, kad „Bitvae“ dantų šepetėlis gali lydėti jūsų vaiką nuo mažiausio iki paauglystės, tereikia reguliariai keisti jo antgalius.

BITVAE/K7S-pink/2

Vaiko dantų apsauga

Bitvae dantų šepetėlis ne tik pasirūpins Jūsų vaiko dantų švara, bet ir saugumu. Jame yra specialus jutiklis, kuris nustato per daug šepečiu. Taip išvengiama per didelio spaudimo ir dantų emalio pažeidimo. Dar daugiau – visapusiškai rūpinasi burnos higiena, nes pašalina net 7 kartus daugiau apnašų nei įprastas dantų šepetėlis.

BITVAE/K7S-pink/5

Naudojimo patogumas

Ar jūsų vaikui nepatinka valytis dantis? Tai gali pasikeisti naudojant Bitvae BVK7S, nes šis dantų šepetėlis sukurtas atsižvelgiant į patogumą. Jis pasižymi IPX7 atsparumu vandeniui, o tai reiškia, kad jūsų vaikas gali saugiai juo naudotis net duše! Negana to, jo šereliai yra labai minkšti, o 2 minučių laikmatis užtikrins, kad šepetėlio laikas būtų pakankamai ilgas. Be to, visiškai įkrovę galite jį naudoti iki 60 dienų!

BITVAE/K7S-pink/3

Dedikuota programa

Naudojant specialią programą, valytis dantis gali būti dar smagiau! Specialūs žaidimai padės išmokyti taisyklingai valyti šepetėlį, o uždirbtos premijos skatins vaiką būti sistemingesniu. Negana to, dantų šepetėlis lengvai prisijungs prie programėlės per Bluetooth, tad galėsite skaityti ataskaitas, sulaužytus įrašus, taip pat reguliuoti įrenginio režimą. Atsisiųskite programėlę į savo išmanųjį telefoną ir atraskite naujų galimybių!

BITVAE/K7S-pink/6

Ilgas darbo laikas

Bitvae sonic dantų šepetėlį išskiria ilgas jo veikimo laikas. Jis gali veikti iki 100 dienų, o tai reiškia, kad jį reikės įkrauti tik 3 kartus per metus! Taip galėsite pasiimti su savimi į ilgą kelionę ir nesijaudinti, kad vaikas nustos rūpintis burnos higiena.

BITVAE/K7S-pink/7

Įtraukta

  • Sonic dantų šepetėlis
  • Patarimų rinkinys
Gamintojas Bitvae
Modelis K7S mėlyna
Veikimo laikas iki 100 dienų
Veikimo režimai Dantenų priežiūra, švelni ir minkšta
Atsparus vandeniui IPX7
Ryšiai Bluetooth
Spalva Pink
Darbo laikas iki 60 dienų
VPM 40800/ min
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas