Sonic dantų šepetėlis su programėle, antgalių rinkiniu ir kelioniniu etiu S3 (sidabrinis)
Prekės kodas: 051500

Sonic dantų šepetėlis su programėle, antgalių rinkiniu ir kelioniniu etiu S3 (sidabrinis)

Prekės kodas: 051500
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
3534
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Bitvae S3 Silver Sonic dantų šepetėlis su programėle ir priedais

Vartotojai, pasirinkę elegantiško sidabrinio atspalvio Bitvae S3 Sonic dantų šepetėlį, įgyja galimybę pasiekti tikslią burnos higieną prijungę jį prie programėlės. Šiame įrenginyje naujoviškos technologijos sujungiamos su unikaliu dizainu, todėl naudotojams suteikiama ne tik graži šypsena, bet ir patogumas bei paprastas naudojimas.

Trys intensyvumo lygiai ir penki veikimo režimai

Mūsų Bitvae S3 Sonic dantų šepetėlis siūlo vartotojams tris skirtingus intensyvumo lygius, leidžiančius pritaikyti jį pagal savo individualius poreikius. Be to, penki skirtingi veikimo režimai, įskaitant Clean, Sensitive, White, Tongue ir Smart, leidžia vartotojams pasirinkti tinkamiausią programą kasdienei dantų priežiūrai. Nesvarbu, ar juos reikia švelniai ar intensyviai valyti, Bitvae dantų šepetėlis pateisins jų lūkesčius.

Ilgalaikis našumo ir slėgio jutiklis

Bitvae S3 taip pat yra įrenginys, kuris nenuvils vartotojų ilgų kelionių metu. Vos 4 valandos įkrovimo užtikrina iki 180 dienų veikimo, o tai reiškia, kad jis gali veikti visą našumą daugelį mėnesių. Be to, dėl įmontuoto slėgio jutiklio jų dantys ir dantenos yra apsaugoti nuo per didelio spaudimo valant šepetėlį, taip užtikrinant dar geresnę dantų apsaugą.

Išmanioji programa ir atsiliepimai realiuoju laiku

Bitvae S3 yra ne tik dantų šepetėlis; tai visiška dantų priežiūros patirtis. Naudodamiesi „Bluetooth“ ryšiu, vartotojai gali naudotis nemokama programėle, kuri teikia atsiliepimus realiuoju laiku. 3D dantų vizualizacija leidžia jiems stebėti progresą ir rūpintis kiekvienu burnos ertmės kampeliu. Programėlė nukreipia naudotojus per 4 zonas ir 12 pusių, užtikrindama visapusišką dantų priežiūrą.

Puikus rinkinys vartotojams

Rinkinyje vartotojai ras viską, ko reikia visapusei burnos priežiūrai. Be paties dantų šepetėlio ir elegantiško kelioninio dėklo, jie gaus 3 įprastas šepetėlio galvutes ir vieną labai minkštą, skirtą ypatingai dantenų priežiūrai. Be to, telefono arba dantų šepetėlio laikiklis leis jiems visada pasiekti įrenginį.

Turinys:

- Dantų šepetėlis

- Byla

- Vartotojo vadovas

- USB kabelis

- Telefono / dantų šepetėlio laikiklis

- 4 šepetėlių galvutės

- 4 galvos apdangalai

Specifikacijos:

BrandBitvae
ModelisS3
SpalvaSidabrinė
Baterijos veikimo laikas180 dienų
Įkrovimo laikas4 valandos
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas