Sonic dantų šepetėlis su programėle, antgalių rinkiniu ir kelioniniu etiu S3 (šampaninis auksas)
Prekės kodas: 058296

Sonic dantų šepetėlis su programėle, antgalių rinkiniu ir kelioniniu etiu S3 (šampaninis auksas)

Prekės kodas: 058296
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
3534
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Sonic dantų šepetėlis su programa ir Bitvae S3 Gold rinkiniu

Naudotojai, pasirinkę elegantiško sidabro atspalvio Bitvae S3 Sonic dantų šepetėlį, integruodami jį su programėle įgyja galimybę pasiekti tikslią burnos higieną. Šiame įrenginyje naujoviškos technologijos derinamos su išskirtiniu dizainu, todėl naudotojams suteikiama ne tik graži šypsena, bet ir patogumas bei paprastas naudojimas.

Trys intensyvumo lygiai ir penki darbo režimai

Mūsų Bitvae S3 sonic dantų šepetėlis siūlo vartotojams tris skirtingus intensyvumo lygius, todėl jie gali pritaikyti jį pagal savo individualius poreikius. Be to, penki skirtingi veikimo režimai, įskaitant „Clean“, „Sensitive“, „White“, „Tongue“ ir „Smart“, leidžia vartotojams pasirinkti tinkamiausią programą kasdienei dantų priežiūrai. Nesvarbu, ar juos reikia švelniai ar intensyviai valyti, Bitvae dantų šepetėlis pateisina jų lūkesčius.

Ilgalaikis našumo ir slėgio jutiklis

Bitvae S3 taip pat yra įrenginys, kuris nenuvils vartotojų ilgų kelionių metu. Vos 4 valandos įkrovimo užtikrina iki 180 dienų veikimo, o tai reiškia, kad jie gali mėgautis visu efektyvumu daugelį mėnesių. Be to, dėl įmontuoto slėgio jutiklio jų dantys ir dantenos yra apsaugoti nuo per didelio spaudimo valant šepetėlį, todėl užtikrinama dar geresnė dantų priežiūra.

Išmanioji programa ir atsiliepimai realiuoju laiku

Bitvae S3 nėra tik dantų šepetėlis – tai visapusiška dantų priežiūros patirtis. „Bluetooth“ ryšio dėka vartotojai gali naudotis nemokama programa, kuri teikia atsiliepimus realiuoju laiku. 3D vizualizacija leidžia jiems stebėti progresą ir rūpintis kiekvienu burnos ertmės kampu. Programėlė nukreipia naudotojus per 4 zonas ir 12 puslapių, užtikrindama visapusišką dantų priežiūrą.

Tobulas rinkinys vartotojams

Rinkinyje vartotojai ras viską, ko reikia visapusei burnos priežiūrai. Be paties dantų šepetėlio ir elegantiško kelioninio dėklo, jie gaus 3 įprastas šepetėlio galvutes ir vieną labai minkštą, skirtą ypatingai dantenų priežiūrai. Be to, telefono arba dantų šepetėlio laikiklis leidžia prietaisą visada pasiekti.

Dantų šepetėlis 

Dėklas 

Instrukcijos 1004_ _1010–1003_ 1018_

Working Time 180 Dienos _10131414_
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas