Sonic dantų šepetėlis su programėle, antgalių rinkiniu ir kelioniniu etitu S2 (juodas)
Prekės kodas: 050696

Sonic dantų šepetėlis su programėle, antgalių rinkiniu ir kelioniniu etitu S2 (juodas)

Prekės kodas: 050696
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
2991
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Sonic dantų šepetėlis su antgalių rinkiniu ir kelioniniu etiu S2 (juodas)

Rankinis dantų valymas yra praeitis! Susipažinkite su Bitvae sonic dantų šepetėliu ir atraskite nuostabų gaivumo pojūtį! Šis odontologų bendruomenės (ADA) rekomenduojamas dantų šepetėlis išsiskiria ultragarsiniu varikliu ir ilgu veikimo laiku. Jame yra 5 valymo režimai ir 9 intensyvumo lygiai, kurių kiekvienas bus su išmaniuoju laikmačiu, kuris informuos, kada reikia pakeisti šepetėtą plotą. Pakuotėje rasite dėklą ir keičiamus antgalius. Naudodami specialią programą įgysite dar daugiau galimybių! Pažiūrėkite, kurios!Dantų šepetėlio tarnavimo laikas siekia 100 dienų, o jūs atnaujinsite jo energiją vos per 4 valandas!

BITVAE/S2-Blackheadscase/6

Efektyvesnis dantų valymas

Ultragarsinis variklis, su kuriuo sumontuotas Bitvae dantų šepetėlis, išsiskiria neįtikėtinu greičiu – 40 000 vibracijų/min. Tai užtikrina dar kruopštesnį nešvarumų pašalinimą iš burnos. Dantų šepetėlyje naudojamas išmanusis laikmatis kas 30 sekundžių primins, kad reikia pakeisti valomą plotą, todėl nepraleisite nė užkampio! Jei valysite per stipriai, dantų šepetėlyje užsidegs raudonas indikatorius – taip galite pamiršti sudirgusių dantenų problemą!

BITVAE/S2-Blackheadscase/5

Pasirinkite mėgstamą režimą

Bitvae sonic dantų šepetėlis siūlo iki 5 valymo režimų ir 9 intensyvumo lygius, todėl tikrai rasite sau tinkamiausią konfigūraciją! Jūsų žinioje yra „Clean“, „White“, „Soft“ ir „Smart“ režimai. Ką tai reiškia. Nesvarbu, ar jūsų dantys sveiki ir stiprūs, o gal silpni ir jautrūs – šepetėlis leis pasirūpinti burnos higiena saugiai ir efektyviai! Be to, režimas Gum Care leis pasirūpinti jautriomis dantenomis!

BITVAE/S2-Blackheadscase/9

Daugiau galimybių su programa

Dabar galite daugiau! Speciali iSpruz programėlė padės profesionaliai pasirūpinti dantimis! Jis veikia su iOS ir Android ir padės daugiau sužinoti apie savo burnos sveikatą. Kaip tai veikia. Programėlė stebi jūsų įpročius, todėl gali pritaikyti valymo planą, tinkamą jūsų pasirinktai rutinai. Telefone galite nesunkiai patikrinti, kurias burnos vietas verta kruopščiau valyti! Rūpinimasis savo šypsena dar niekada nebuvo taip paprasta! Be to, programėlė leis patikrinti akumuliatoriaus įkrovos būseną. Prie iSpruz galite prijungti kelis Bitvae dantų šepetėlius!

BITVAE/S2-Blackheadscase/8

Pridedami praktiški priedai

Rinkinyje rasite daugybę naudingų priedų, su kuriais Jūsų burnos priežiūra bus dar efektyvesnė! 8 antgaliai – tai rinkinys, kurio užteks valyti šepetėliu iki 2 metų. Tarp jų rasite patarimų, skirtų dantenų priežiūrai ir liežuvio valymui. Komplekte taip pat yra dėklas, kuris pagerins dantų šepetėlio transportavimą.

BITVAE/S2-Blackheadscase/2

Rinkinio turinys

  • Sonic dantų šepetėlis
  • Pakeitimo patarimai x8
  • Case
  • USB laidas
Gamintojas Bitvae
Gamintojo kodas S2 Juodagalvės+dėklas
Adapterio įėjimo įtampa 100-240 V; 50/60 Hz
Adapterio išėjimo įtampa 5V/1A
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas